2777
2789
عنوان

اکسم بهم میگه هررکاری داشتی روم حساب کن 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 29 پست
نه

عزیزم خب پس چرا انقدر بچگانه رفتار کردی وقتی  وقتی از قبل تجربه رابطه دیگه هم داشتی ! شما خیلی بچگانه رفتار کردید شبیه دخترای دبیرستانی 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐استارتر چقدر رو مخی 

اون چقدر چیزه که ب آدمی مثل تو بها میده .....

خیلی خوشگلی ؟ یا موقعیت خوبی داری؟ 

اگه  جوابت منفیه پس  دیگه واقعا پسره باید خل باشه ک حتی تو فکرت باشه 

ببین اگه جای شما دو تا عوض شده بود و پسره اینکارا رو کرده بود من بهت مبگفتم ولش کن و ارزشش رو نداره و تو لیاقتت بیشتر از این حرفاست...ببخشید اینو میگم ولی پسره حقش یه دختر عاقل تر و بهتره ...پشت سرش حرف زدی ..همه جوره آمارشو گرفتی ...با پسر دیگه استوری عاشقانه گذاشتی ...😑😑

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
عزیزم خب پس چرا انقدر بچگانه رفتار کردی وقتی وقتی از قبل تجربه رابطه دیگه هم داشتی ! شما خیلی بچگان ...

اخه خیلی دوستم داشت یه جیز ماورایی فک کن هر دقیقههه بهم توجه میکرد فک میکردم هرکاری کنم نمیره

تاپیک قبلمو بخون نظرت بگو چرااا بهم پول داد

ببین شما به درد اون اقا نمیخوری اگه دوسش داری رهاش کن ...حقش یه ادم بهتره 

الان که از دستش دادی اینجوری بیتابی ولی دوباره برگردی بهش همون اخلاقا و کارات  رو از سر میگیری.. 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤