2777
2789

میخوام بدونم میشه کارشناس دادگاه رو خرید؟؟؟

برای خودم نمی پرسم احتمال میدم طرف مقابلم کارشناس رو خریده باشه

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه به نظر کارشناس اعتراض زد اما عموما آدم های مطمئن برای کارشناسی معرفی میشن

آخه طرف مقابل من خیلی حرفه ایه شده با زبون یا پول یا مظلوم نمایی اینکارو میکنه 

خیلی نگرانم

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰

وای اصلن اینکار رو نکن واحد حفاظت  اطلاعات قوه قضاییه بیچاره ت می کنه  دادگستری با هیشکی شوخی ندارم 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

وای اصلن اینکار رو نکن واحد حفاظت اطلاعات قوه قضاییه بیچاره ت می کنه دادگستری با هیشکی شوخی ندارم

من نمیخوام کارشناس رو بخرم که 

طرف مقابلم که ازش شکایت کردم اینکارو میکنه 

بله صددرصد دیدم که میگم .پول میدن میگن به نفع ما بنویس

وای پناه برخدا😔

آخه طرف مقابل من خیلی حرفه ایه شده با زبون یا پول یا مظلوم نمایی اینکارو میکنه خیلی نگرانم

میگم میشه اعتراض زد دیگه /:

شما پول یه کارشناس که خودت از بیرون گرفتی رو بده اگر متغیر بود نسبت به همون نظر اعتراض بزن ببین چی میشه

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

وکیلا اگه‌پول بگیرن اصن مهم نیست ولی چون قرار کارشناسی رو  قاضی دادگاه میزاره یه جوری که  نظره کارشناس خیلی براش مهمه و اگه طرف کارشناس و بخره کارشناس می‌تونه شکایت کنه و اگه کارشناس واقعا پول گرفت دادگاه جفتشون مجازات می کنه و جریمه و زندان داره با پولم آزاد نمیشن  

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐