2777
2789
عنوان

دانشجو داریم اینجا❓

56 بازدید | 6 پست

دوستم میخاد نامزدشو ببره دانشگاه با خودش به عنوان مهمان ( عقد نیستن فقط درحد نشون و اینا ) بعد بنظر شما حراست دانشگاه می پرسه این پسری که باهاش چه صنمی باهاش داره یا کاری ندارن؟ ( منظورم همون دم ورودی که اونی که کارت انشجویی دانشجوها رو چک می‌کنه )  

دانشگاه آزاد درس میخونه

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر زیاد بیاد دانشگاه گیر میدن که کیه 

اما یکبار اینا نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

دم در گیر نمیدن این کیه ولی استادا اجازه نمیدن مهمان وارد کلاس بشه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
دم در گیر نمیدن این کیه ولی استادا اجازه نمیدن مهمان وارد کلاس بشه

آخه من دوستم شهر دیگه دانشگاه میره میگه استاد ها مشکلی با ورود مهمان ندارن

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

آخه من دوستم شهر دیگه دانشگاه میره میگه استاد ها مشکلی با ورود مهمان ندارن

من دانشگاه آزادم استادا مشکل دارن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂