2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرایش کردن یه چیز کاملا سلیقه ای و به سن و سال ربطی نداره به حس و حال مرتبطه

من تا پارسال حتی همون ریمل و رژ هم نمی زدم چون حال نداشتم

الان در شرف ۲۶ تقریبا سعی میکنم بیشتر به خودم برسم و حس و حالشو پیدا کردم

یاد گرفتنش کاری نداره عزیز نگران نباش

و چیز مهمی رو از دست ندادی

بنظرم اینا جزو سلایق و معیار های ظاهری هست

تو این سن بیشتر درگیر ساختن آیندت و نحوه پول دراوردن و ازدواج موفق و برنامه ریزی باشی واجب تره 

ای بابا یه خط چشمه دیگه چه ربطی به اهداف و پول در آوردن داشت :-/

خودت پرسیدی واجب نیست و سر همین یک خط چشم تاپیک زدی و به این موضوع اهمیت دادی😏😏

منم گفتم چیز خاصی نیست بقول خودت یه خط چشمه دیگه😅😅 و یاد میگیری و واقعا چیزای مهم تری تو زندگی هست که من بعنوان تجربه خودم گفتم که به دردت بخوره دیگه هر طور مایلی

خودت پرسیدی واجب نیست و سر همین یک خط چشم تاپیک زدی و به این موضوع اهمیت دادی😏😏منم گفتم چیز خاصی ن ...

نه اخه ببینین این مسئله خیلی کوچکتر از مسائلی هست که باهاش مقایسه کردید اونا جای خودش... 

اینو همینطوری زدم واقعا خب به فکرم رسید گفتم ازین به بعد بیشتر به خودم برسم 

نه اخه ببینین این مسئله خیلی کوچکتر از مسائلی هست که باهاش مقایسه کردید اونا جای خودش... اینو همینطو ...

کاش دغدغه منم خط چشم بود 💔

اره درست میگی برو ویدیو ببین اینقدر تکرار و تمرین کن اخر موفق میشی 

من حتی بلد نبودم بکشم و موفق شدم

کاش دغدغه منم خط چشم بود 💔اره درست میگی برو ویدیو ببین اینقدر تکرار و تمرین کن اخر موفق میشی من حتی ...

بخدا دغدغم نیست ما ادما هممون هزار تا دغدغه داریم فقط بخاطر یدونش با بقیه حرف می‌زنیم 🥲🥲

ولی قبلش باید بخرم یدونه 😅

بخدا دغدغم نیست ما ادما هممون هزار تا دغدغه داریم فقط بخاطر یدونش با بقیه حرف می‌زنیم 🥲🥲ولی قبلش ب ...

خب گلم 

ولی ببین برو از این قلم ها یا همون براش ۳ صفر اگه اشتباه نکنم بگیر با یک اکوا ...با اینا سریع پاک میشه واسه یادگیری خیلی خوبه یا خط چشم ماژیکی..اصلا مویی نگیر واسه شروع سخته 

البته این تجربه من بود

2810