2777
2789
بین این دعوا و بگیر بگیر میشه بگی نظرت راجع به کتاب دوقرن سکوت چیه؟ نظر شخصی نویسنده شه یا درسته جزئ ...

من خوندمش 

چون ادم تا نخونه و ندونه که نمیتونه نظر بده 

ولی برای نظر دادن باید خییییلی بیشتر مطالعه کرد

تهش هم خب توی سایت که نمیگم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوندمش چون ادم تا نخونه و ندونه که نمیتونه نظر بده ولی برای نظر دادن باید خییییلی بیشتر مطالعه کر ...

اخه تو یه تاپیکی بودم یه خانوم میگفت اون کتاب کلا رده 

منم نصفش خوندم دلسرد شدم 

چون به تاریخ علاقه دارم ولی تحریف شده ن

چرا تو خیابون نمیتونه سرش بالا بگیره؟؟؟ خیابون های سایت رو میگی؟؟

شوخی کردم باهاش

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
اخه تو یه تاپیکی بودم یه خانوم میگفت اون کتاب کلا رده منم نصفش خوندم دلسرد شدم چون به تاریخ علاقه دا ...

من معتقدم ادم برای موافق بودن یا مخالف بودن با چیزی باید خوب مطالعه اش کنه و در موردش دانش کسب کنه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من معتقدم ادم برای موافق بودن یا مخالف بودن با چیزی باید خوب مطالعه اش کنه و در موردش دانش کسب کنه

خب کجا مطالعه کرد من فقط ویکی پدیا میزنم چیز خاصی نداره 

ی کتاب دیگه تو این برهه تاریخی معرفی کنین 

خیلی دوست دارم بدونم شما کی هستی؟ استخدام سایت هستی؟

سلام

مثل شما کاربر.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.