2777
2789
عنوان

چطوری کات کردید تو ی رابطه جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست
چون همه ذارن پشیمونم میکنن مامانم میگه زندگی نو غربت سخته اون قول داده است انتقالی بگیره بعد سه سال ...

دوسش نداری گلم

خودتو گول نزن من عاشق شدم میدونم چجوریه

ادم نفس نمیتونه بکشه بدون کسی که دوسش داره غربت براش بهشته

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چند ساله تو رابطه ای؟؟ راهتون چقد دوره

14 ساعت راهه

یکسال

خیلی خیلی عاشقمه

مثل این دیگه پیدا نمیکنم، خیلی پسر خوبیه و فوق العاده مهربون، با درک، خییییلی

ولی به خاطر راه دور😭😭😭

خودش میگه به خاطر من بجنگ ولی من نمیتونم 

مادرم هیچ جوره راضی نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر نمیتونی بهش برسی پا بزار رو دلت و با عقل تصمیم بگیر منطقی باهاش حرف بزن

زدم گریه می‌کنه میگه میام نرو ولی بدبخت گناه داره تا سه سال دیک بمونه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

با پدرت صحبت کن،باور کن پسر خوب مثل نقل و نبات نریخته،اونم دل داره،با اونم صحبت کنه به پدرت بگه خونه نزدیک پدر اینا بگیره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

14 ساعت راههیکسالخیلی خیلی عاشقمهمثل این دیگه پیدا نمیکنم، خیلی پسر خوبیه و فوق العاده مهربون، با در ...

وای منم همینم برای من اومدن خونمون حتی 

14 ساعت راههیکسالخیلی خیلی عاشقمهمثل این دیگه پیدا نمیکنم، خیلی پسر خوبیه و فوق العاده مهربون، با در ...

چرا نمیاد جایی که شمایید؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

با پدرت صحبت کن،باور کن پسر خوب مثل نقل و نبات نریخته،اونم دل داره،با اونم صحبت کنه به پدرت بگه خونه ...

نمیتونی تازه آزمون استخدامی نفت قبول شده 

اگه واقعا همه جوره دوسش داری.. پسر پاکی هست و مطمعنی ک میتونی بهش تکیه کنی.. ردش نکن.. شاید دیگه نتونی به کس دیگه ای دل ببندی چون داری میگی ۳ ساله باهاش..  ۳ سال خودش ی عمره..  پشیمونی بعدا هیچ سودی برات نداره خووب فکراتو بکن

دوسش نداری گلمخودتو گول نزن من عاشق شدم میدونم چجوریهادم نفس نمیتونه بکشه بدون کسی که دوسش داره غربت ...

نمی‌دونم میترسم ی درصد حرف پدرم درست باشه دارم دیوانه میشم 

یعنی چی؟! یعنی کنار اونی که دوستش داری، غربت رو حس نمیکنی؟!

اصل اینه کنار کسی که دوسش داری سختی کشیدن برات می ارزه با راحتی با کسای دیگه

عشق مثل خونه ی آدمه

اون آدم میشه خونت هرجا ازش دور باشی برات غربته 

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌