مشکلی باهاش ندارم پسر خوبیه پدرم مخالف بخاطر راه دور دلم نمیخواد بابامو اذیت کن سه سال باهاشم جز خوبی از خودش و خانوادش چیزی ندیدم گناه داره دلم براش میسوزه نمیدونم چیکار کنم ب سرم زده کات کنم فقط نمیدونم کارم درسته یا نه 😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با پدرت صحبت کن،باور کن پسر خوب مثل نقل و نبات نریخته،اونم دل داره،با اونم صحبت کنه به پدرت بگه خونه نزدیک پدر اینا بگیره
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
14 ساعت راههیکسالخیلی خیلی عاشقمهمثل این دیگه پیدا نمیکنم، خیلی پسر خوبیه و فوق العاده مهربون، با در ...
چرا نمیاد جایی که شمایید؟
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
اگه واقعا همه جوره دوسش داری.. پسر پاکی هست و مطمعنی ک میتونی بهش تکیه کنی.. ردش نکن.. شاید دیگه نتونی به کس دیگه ای دل ببندی چون داری میگی ۳ ساله باهاش.. ۳ سال خودش ی عمره.. پشیمونی بعدا هیچ سودی برات نداره خووب فکراتو بکن