2777
2789
عنوان

علائم بارداری

60 بازدید | 6 پست

سلام این اولین نظر سنجی من هست ممنون میشم تجربیات خودتون باهام به اشتراک بگذارید؛ چهار روز پیش اولین اقدامم بود/ دو تا سوال داشتم

اولین اقدام ممکنه منجر به بارداری بشه؟ 

سوال دومم علائم چند روز بعد رابطه مشخص میشه؟؟ من تا الان علائم خاصی ندارد ترشحاتم زیاد نشده فقط ناحیه زیر شک سمت چپ درد مبهمی دارم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
یک روز بعد
0
0%
دو روز بعد
0
0%
سه روز
0
0%
یک هفته
1
100%

اولین اقدام احتمالش ۲۵ درصده در واقع در هر ماه احتمال بارداری اینقدره ...دو هفته بعد از اقدام علائم مشخص میشه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ماه اول اقدام باردار شدم منتهی نفهمیدم کی اتفاق افتاد ینی با کدوم رابطه ام😕

علائم پریود داشتم سینه درد شکم درد کمردرد پنج روز مونده بود پریودم ولی بیبی چک زدم و مثبت شد

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ولی هنوزم ک دیگه اخرای هشت هفته ام هست علائم خاصی ندارم عادی هستم فقط همون تا چهار هفتگی علائم پریود داشتم ینی هرلحظه فک میکردم دارم پریود میشم

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓