2777
2789
عنوان

رسم پر کردن یخچال عروس

529 بازدید | 43 پست

تو شهر ما رسمه که خانواده عروس باید یخچال رو پر کنن . حالا میگم فقط یخچال رو پر میکنن؟؟ یا لوازم دیگع مثل مایع ظرفشویی و شامپو و مایع لباسشویی و حبوبات اینارم میگیرن؟؟

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه همه چیو پر میکنن کابینت ها و یخچال 

با این گرونی خود این پر کردن کلی پولش میشه ولی ب چشم نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه رسم مسخره ای 

یجوری سرویس میدن که داماد فکر میکنه بن سلمانه 

دیگه شامپو خودشون بخرن 😐

ایران هیچوقت پیشرفت نمیکنه

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

تو تبریز که هممممهههه رو میگیرن حتی قند و چایی.

سبزی و گوشت و...هم انواعشو فریز میکنن فریزرشم پر میکنن جدا از یخچال.

برنج و بلغور و کل ادویه ها و همه و همه و هرچی از ذهنت میگذره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
واقعا با این رسومات داماد خیلی خوش به حالشه

مبل میز ناهار خوری و سرویس خواب و کمد و تلویزیون و یخچال و فرش با داماد بود .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....