2777
2789
عنوان

خانومایی که بچشون شیرخشک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست

بهداشت شکر زیاد میخوره 💩 که از سواد بالاشونه

شیر خشک هیچ مشکلی برا بچت ایجاد نمیکنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شیرت برای بچه کافیه چرا میگی کافی نیست

شیر خشک رو وقتی بده ک مطمئن  باشی بچه واقعا سیر نیست

شیر رو از سینه ت هر چی بیشتر بدی بیشتر بشه 

اگ ول کنی خشک میشه 

تغذیه خوبید داشته باش نترس شیر براش کافیه

یا از ی دکتر متخصص بپرس

شیر مادر آنتی بادی داره  ب خاطر اون برا سلامت بچه خوبه مریضیای ک تو طول عمر گرفته مادر انتی بادیش تو بدنشه و از طریق شیر ب بچه منتقل میشه ب خاطر همون بچه ای ک شیر مادر خورده کمتر مریض میشه وگرنه بقیه ویتامینهارو شیر خشکم داره قدو اینام ارثیه بهداشتم الکی شلوغش کرده شیر خشکی خواهر زادم هست کلاس پنجم ابتدایی ماشاالله قدش ۱۷۱وزنشم ۶۵ ایناس

چرت گفته عزیزم هیچ دکتری اینو نمیگه بعدم کاری نکن شیرخشک بده من بعد از زایمانم شیر نداشتم رفتم بهداش ...

وای چه حرفایی مگه نباید سوتین بست؟ فقط سوتین خیلی سفت ورزشی نباید بست. وگرنه سوتین معمولی که آدم باید ببنده. 

این چیزا همه ژنتیک شیرخشک خیلی هم عالیه پزشک بچم جزو هئیت متخصصین بورد اروپاس میمه فقط شیرخشک خوبه..شیر مادر نهابت تا 3 ماه خوبه بعدم نوسان داره یه موقع مادر حالش بده یا چیز خوب نخورده یا گریه کرده همه تاثیر گذاره ولی شیر خشک همش یکسانه و میبینی چقد میخوره ..یه مشت بی عقل میگن بده و مغز عموم رو پر میکنن

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

به همین روشی که داری میدی بهش بده.‌

بچه منم بخاطر زردی شیرخشک خورد بعد سینه م را نگرفت .شیرم را میدوشیدم تو شیشه بهش میدادم و شیر خشک هم میدادم.

بخاطر رفلاکس گفتن از شیر خشکه که بالا میاره .قطع کردم شیر خشک را .بچه خوب که نشد هیچ چند ماه وزن نگرفت و نمودار رشد ش رو به پایین می‌رفت . دوباره بردم پیش فوق تخصص گفت همون روال اول خودت هم شیر خودت و هم شیر خشک . هیچ شیری را قطع نکن مخصوصا که تابستان هم بود گفت بدنش کم آب میشه و......... 

خلاصه دوباره روال خودم دادم خدا را شکر دوباره افتاد رو روال نمودار رشد . 

قدیما مادرا ک شیر نداشتن دسترسیم ب شهر و شیر خشک اینا نبود با قند داغ و نبات داغ بچه بزرگ میکردن ک هیچ ویتامینیم نداشت فقط قند بود ک میسوخت  همه هم ماشاالله چ زن چ مرد قد بلند و هیکلی عکساشونو میبینی