2777
2789
عنوان

خانومایی که بچشون شیرخشک خوردن

206 بازدید | 27 پست

بچهاتون از نظر قد مشکل ندارن؟

امروز پسرمو بردم بهداشت برای چکاپ یک ماهگی

شیرم بچه رو سیر نمیکنه کنارش شیرخشک میدم

بهداشت گفت شیرخشک پف میاره استخوان بندی بچه با شیر مادر سالم تره دندوناشون بهتره

خب من چکار کنم وقتی شیرم بچه رو سیر نمیکنه خیلی اعصابمو بهم ریخت

دخترم دنیامه❤پسرم جونمه❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسی مزون توی اینستاگرام لباساش اوکیه

تاپیک بغلی بوذ

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بهداشت همیشه همینو میگه بهشون گفتن دیگه غیر این راهنمایی کنن مواخذه میشن بچه های شیرخشکی قد هم میکشن قد هم ژنتیکی هست ویتامین های داخل شیرخشک کامل هست به خودت عذاب وجدان نده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دخترم شیرخشک خورده قد بلنده .. شوهرمم شیرخشک خورده بلنده خودم شیرمادر با شیرخشک مخلوط خوردم قد بلندم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شیرخشک بچه جاریم درازن همشون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

چرت گفته عزیزم هیچ دکتری اینو نمیگه بعدم کاری نکن شیرخشک بده من بعد از زایمانم شیر نداشتم رفتم بهداشت مشاور مثل گاو وحشی حمله کرد به من فشار فشار فیزیکی و کلی حرف مفت که تو نمیخوای شیر بدی چرا تیپ زدی چرا سوتین بستی و این چرت و پرتا فکر کن بچه رو نه ماه حامله باشی با اون سختی زایمان بعد تازه گیر بدن چرا شیر نداری ولشون کن یه مشت احمقن

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹

همون شیر کمتم ارزش داره،چیکار کنی وقتی کمه ناچاری دیگه ...من بچم زردی داشت شیر خودمو گفتن نده تا سه روز بعد اون دیگه سینمو نگرفت شیرمم کم شد و خشک مجبور شدم شیر خشک بدم نصف دنیا با شیر خشک بزرگ شدن ان شاالله ک بچه های مام سلامت باشن و بمانن تا ۱۲۰ سالگی 

حرف مفت میزنع

من دوتا بچه هام دارن شیرخشک میخورن

پسرم ماشاالله دوسالشه قدش ۸۷ هست

بهداشت میگه ماشاالله بچه به این قد من تو بهداشت مون ندیدم

به ژن نگاه می‌کنه من خودم و شوهرم قد بلند داداشم برادرشوهرم از دم همه قد هامون بلنده

درسته شیر مادر برای دندون و این چیزا خوب و مقویه

اما وقتی بچه سیر نمیشه شیر خشک نخوره ک مبادا قدش بلند نشه

چرته

خب معلومه که شیر مادر عالیه برای بچه ولی حتما شیر خودتو بهش بدی شیر خشک یکم بده 

ولی زیاد نده ضرر داره هیچ شیری بهتر شیر مادر نیس 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

چقدر از این آدمایی که میگن شیر مادر بهتره باید شیر مادر بخوره بچه وگرنه ضعیف میشه بدم میاد 

خب مادر شیر نداره یا شیرش کمه وقتی نداره چیکار کنه بنده خدا

نه عزیز من اینا چرت و پرته من خودم شیر خشکی بودم الانم قد و وزن و استخون بندیم کاملا نرماله برادرم هم کلا از ده روزگی تا الان که نه ماهشه شیر خشکی بوده وزن و قدشم نرماله

2810