2777
2789
عنوان

دلم برای بابا بزرگم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا منو جوون مرگ بکنننن اما اما اما اما اخر عاقبتم مث این اقا نشه 

خدایا عزیز برم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2805

عزیزم بگو نذر کردم بابا بزرگو ببرم حرم

چە میدونم بگو نذر خیلی بزرگی داشتم باید حتما ببرم

بابا اجازە میدە 

بعد کە برگشتین یە مدت بذار خونە خودتون بمونە 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

قلبم گرفت،  خدا هیچ انسانی رو محتاج دیگران نکنه 

به مامانت بگو بنده خدا دوست داری پسفردا سر خودت هم بیاد؟

فکر کن پدر خودته ، بلاخره امروز فردا رفتنیه بعدش تو میمونی و یه عمر عذاب وجدان

چراااا آخه ب نظر من اینا مثل یک نوزاد ک هیچکار نمیتونن بکنن و خیلی ثواب داره رسیدگی بهشون من باوجود ...

به مامانت بگو از این روزها برا توام هستااااا بترس از اون روز.

خودت هیچی اجازه بده ما بیایم دیگه.

شاید از اینکه شما می‌رید غذا زیاد باید بپزه و.... اجازه نمیده.

خودت غذای خودتون و اضافه هم برا بابابزرگت بپز ببر. سوار ویلچر کن ببر پارک روزی یک ساعت . ... بزار مامانتم هرچقدر غر میزنه بزنه. بگو اومدم کمک دیگه . هروقت من اینجام تو برو استراحت یا بیرون 

پدرشوهر مامانته؟طفلکی🥲مامان من با اینکه طلاق گرفته از بابام ولی هنوزم به بابابزرگم رسیدگی میکنه

ماشالله به این زن و این عاطفه واقعا

عجیبه👏🏻

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چی بگمپدربزرگ منم این اواخر مثل پدربزرگ شما شده بودالبته مادر من خیلی بهتر بوداز پدرم بهتر بود..امان ...

افرین ماهم همینو میگیم اصلا شاید امتحان خداس متاسفانه خدا رو کلا فراموش کرده بخدا لباساشو یواشکی شستم اگ مامانم میفهمید میکشت منو

من بودم میرفتم ب دست پای مامانم میوفتادم انقد گریه میکردم ک راضی شه بذاره من برم نگهداریش کنم

باور کن اسی کلید بهشت و سعادت ابدی و عاقبت بخیری و همه چیت رو خدا برات فرستاده

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

من دعا میکنم زودتر بره آخه خودشم فهمیده هیچکس دلسوز نیس همش گریه میکنه چرا سربار بقیه شدم چراخدا منو ...

وای بحال نسل بعدی ک قراره همین اتفاق براش بیوفته

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
2810