2777
2789
عزیزم دلم صدها نفر مادر خواهر اومدن خونه ما بیشترشون اصلا پسره خبر هم نداشت حالا چند درصد رفتن و بعد ...

آره واقعا ستمه . بدترش اینکه بعضیا پسره رو زور میکنن نمونه ش عمدی خودم. اصلا قصد ازدواج نداشت. مامان بزرگ و عمه م بیخبر پا شدن رفتن خونه یه دختری برا خودشون بریدن و دوختن . عموم فرداش تو خیابون دو سه نفر بهش تبریک گفته بودن اینم از همه جا بیخبر اوند خونه گفت چکار کردید چرا به من تبریک میگن؟ تازه فهمید براش رفتن خواستگاری دعوا راه انداخت اما آخرش چون شهرشون کوچیک بود و خبر هم همه جا پیچیده بود مجبور شد رفت گرفت دختره رو. حالا فکر کن ازدواجی که اینجوری باشه خوبه؟؟؟ پس بهتره دختر اصلا خواستگاری که قبلا خودش ندیدتش راه نده تو خونه که اینجور چیزام پیش نیاد

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

آره واقعا ستمه . بدترش اینکه بعضیا پسره رو زور میکنن نمونه ش عمدی خودم. اصلا قصد ازدواج نداشت. مامان ...

یادم نمیره یبار ی مادری اینقد با عجله و اصرار قرار ملاقات با پسرس رو گذاشت 

رفتیم دیدمش تو پارک خوبه خونه نیومد دیگه اواخر مادرم خسته شده بود قرارهارو موکول میکرد ب پارک 

چون همدیگرو پیدا نکرده بودیم با گوشی پسره زنگ زده بود من همونجا زدم شمارشو سیو ببینم چ عکسی گذتشته پروفایل تل 

دیدم با ی دختره دست همو گرفتن عکس گذتشته من موندم وقتی پسرت با یکی دیگس چرا این همه اصرار داری منو بازی بدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیره یبار ی مادری اینقد با عجله و اصرار قرار ملاقات با پسرس رو گذاشت رفتیم دیدمش تو پارک خوبه ...

ای وای چقدر بد . واقعا آدم می مونه چی بگه به بعضی آدما.

مامانم گفتم زنگ زد هر چی از دهنش دراومد گفت مادره گفت من نمیددنستم

خوبش کردید. دروغ گفته احتمالا دیده پسرش دوست دختر داره خواسته دستشو جای دیگه بند کنه که دوست دخترشو نگیره. نمیدونم چه مرضی دارن بعضی از مادرا که نمیذارن پسراشون با دوست دخترشون ازدواج کنه . اونم ندیده و نشناخته میگن دختر بدیه

منظور اینه. ما الان خواستگاری ک دو ب شک اصلا راه نمیدیم خونه. کسی میاد خونه ک خودش بخواد و منتظر جوا ...

گاهی اوقات پسرو دختر از قبل همو دیدن و پسندیدن، خانواده ها هم از قبل با هم آشنایی پیدا کردن و پسندیدن و میان خواستگاری

تو جلسه خواستگاری به هزارو یک دلیل ممکنه خانواده پسر از تصمیمشون پشیمون بشن 😐

پس بازم اونی که بایدپیگیری کنه خانواده پسره 😐

اگرم فکر میکنید چون دخترو پسر خودشون با هم در ارتباطن میتونن این مطلبو منتقل کنن و نیازی نیست خانواده پسر تماسی بگیره ما اینو توهین و بی احترامی به خانواده دختر میدونیم چون اون دختر بی صاحب نیست