2777
2789
اره واقعا شخصیت طرف خورد میشهاولین دفعه بود راه دادم خواستگار خونهتو این یه هفته آنقدر خجالت کشیدم ا ...

بابا به چپت بگیر واقعا طبیعیه 

دو تا آدمید دیگه ممکنه پسند هم نباشید ی بار تو یه بار طرف مقابل حالا 

شما اعتماد به نفست مشکل داره وگرنه برات مهم نبود 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه من اصلا نفهمیدم همچین چیزی گفتم گلمشما یه لحظه فکر کن ببین دختر طفلی چقدر تحقیر میشه وقتی پسره ...

کاملا میفهمم و کاملا درک میکنم و کاملا مخالف این مدل خواستگاری ام عزیزم

به بار تو زندگیم تجربه اش رو داشتم.. و اثر نامطلوبش از اون موقع باهام مونده و دیگه اجازه همچین چیزی رو ندادم... 

ولی میگم که روشیه که هست و نمیشه منکرش شد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
میگه ۹۰ درصد کشور این مدل ازدواج میکنن آمار هم گرفته خداروشکر😐😐😐

ما هم بختیاریم. اینجا خانواده دختر تا مطمعن نشن از پسر اصلا خونه راهش نمیدن.. بعد جواب با خانواده دختر نه پسر

در کل پسری ک دو ب شک راه نمیدیم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ما هم بختیاریم. اینجا خانواده دختر تا مطمعن نشن از پسر اصلا خونه راهش نمیدن.. بعد جواب با خانواده دخ ...

احسن منم حرفم اینه عزیزم .باید پسر بپسنده بره خواستگار 

جواب اخر رو دختر میده ...وگرنه من مخالف ازدواج سنتی نیستم که...

میگم کار اینا برعکسه به جای اینکه پسره استرس جواب دختر رو بگیره 

دختره دعا دعاشه که پسره بپسندتش..

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما منفی زنگ نمیزنن

وگرنه تا الان زنک میزدن

حالا تو واقعا نشستی منتظر اونایی😐😐ول کن دختر بلندشو گور باباشون 

مگه دختر سن بالایی ک میترسی چرا زنگ نزدن

والا

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
اونایی که میگن خانواده دختر زنگ بزنن منظورشون چیه؟!!!😐خانواده پسر باید تمایل با عدم تمایل رو بگن و ...

منظور اینه. ما الان خواستگاری ک دو ب شک اصلا راه نمیدیم خونه. کسی میاد خونه ک خودش بخواد و منتظر جواب باشه  ن کسی ک ندیده امده حالا باید دختر ببینه پسندش میکنه یا نه..  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
کاملا میفهمم و کاملا درک میکنم و کاملا مخالف این مدل خواستگاری ام عزیزمبه بار تو زندگیم تجربه اش رو ...

خدا خوشبختت کنه عزیزم بهترین کارو کردی که دیگه اجازه ندادی کسی اینطوری ازت خواستگاری کنه♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر همین قضیه اول شوهرمو داشتم رد میکردم. جاریم اومد در خونه از مامانم اجازه بگیره بیان خواستگاری ...

عزیزم دلم صدها نفر مادر خواهر اومدن خونه ما بیشترشون اصلا پسره خبر هم نداشت 

حالا چند درصد رفتن و بعد قرار گذاشتن پسره بیاد 

حالا حرفایی ک مادردرمورد خواسته پسرش میگفت با چیزایی ک پسره میگفت ۹۹درجه فرق داشتن 

این مدل خیلی خیلی عذابه فک کن برا هر برو بیایی چند روز چشم انتظار باشی خیلی سخته درکت میکنم اسی

اینجور خانواده هام نسبت ب دوستی همچین دیدگاهی دارن

فدات بشم من مخالف خواستگاری سنتی نیستم کاش همه کامنتامو بخونید ♥️من میگم پسره باید منتظر جواب دختر باشه نه دختر استرس بگیره که ایا اقا پسر لطف میکنن جواب بله بدن..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا همسرم دوهفته بعد زنگ زد خونمون

من که اصلا امیدی نداشتم گفتم حتما جوابشون منفی بوده و یه خواستگار دیگه هم میخواست برام بیاد تو همون روزا

بعد دوهفته مادرشوهرم زنگ زد گفت جوابتون منفیه؟ چرا زنگ نزدید بهمون بگید؟😐😳😐

مامانم گفت شما باید زنگ بزنید خبر بگیرید . دختر که زنگ نمیزنه😂😂

مادرشوهرم گفت وووای این پسرم هروز از سرکار میاد میپرسه چی شد زنگ نزدن؟ ناامید شده بود😂😂دیگه بهم گیر داد که حتما زنگ بزنم

اینا اولین بارشون بود میرفتن خواستگاری بلد نبودن

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول