2777
2789

اصلا چرا خواستگار این مدلی راه میدید خونتون؟؟ کسی که شما رو قبلا ندیده خودش نخواسته تازه اومده خونه که ببینه آیا پسند میکنه یا نه؟؟؟ این دیگه صد پله هم از ازدواج سنتی که پسر میبینه میاد خواستگاری بدتره. اصلا خواستگاری که هنوز خودش صددرصد نیست خونه راه نده مگه بوتیکه؟بیاد ببینه بعد بره یه دور بزنه برگرده؟

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بایید زنگ بزنن بگن نظرتون چی بود زشته اینا زنگ بزنن

اخه مااینجوری رسم داریم ک مثلا ی هفته فکرکنیم مشکرت کنیم اگه مثبت بودیم میزنگیم ن اینکه پسره بزنگه بگه خوشم نیومدم 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باشه خانم دکتر نکوشیمون ولی ۹۰ درصد ایران خواستگاریشون اینجوریه

چه ربطی داره کوه نمک به خانوم دکتر بودن ؟

من شهرستانم و‌کوردم و خیلی متعصب ولی این مدل خواستگاری هیچ نداریم ..

یا از قبل همو میبینن میپسندن و ازدواج سنتی میشه (یا توسط واسطه یا خانواده ها)

یا عاشق هم میشن و ازدواجشون عاشقانه میشه 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چی زنگ بزنند بگن جواب ما منفیه؟خود شما خواستگار داشتی جوابت منفی بود زنگ میزدی بگی؟وقتی زنگ نزد ...

بله باید زنگ زد

این شعور طرف رو میرسونه و عدم انجامش عدم شعور طرف رو

باید زنگ بزنن  و اولا تشکر کنن از پذیرایی خانواده دختر خانوم و ثانبا بگن قسمت هم نبودیم و آرزوی خوشبختی و تمام

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مادر پسر زنگ میزنه جواب بگیره

مارسممون اینجوری ک میگیم مثلا ی هفته فک کنیم مشورت کنیم جواب میدیم ن اینکه پسره زنگ بزنه بگه پسندیدم یان.

بنظرم وقتی ازاوناخبری نشده ینی منفی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا چرا خواستگار این مدلی راه میدید خونتون؟؟ کسی که شما رو قبلا ندیده خودش نخواسته تازه اومده خونه ...

منم نمپسندم برای خودم

ولی اینم یه روشه و اگه انجام بشه یه اصولی داره برای خودش که باید رعایت بشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چقدر مدل خواستگاری هاتون مضخرفه...به غرور خودتون برنمیخوره طرف بیاد ببینه میپسنده یا نه؟مگه دور از ش ...

دقیقا موافقم برات و این نوع خواستگاری ها برام واقعا عجیبه

خبرت هست که دلتنگ نگاهت شده ام  ؟ باز من بی قرار تو و چشمان خمارت شده ام ؟‌❤🕊 ...https://abzarek.ir/service-p/msg/1998659

چقدر مدل خواستگاری هاتون مضخرفه...به غرور خودتون برنمیخوره طرف بیاد ببینه میپسنده یا نه؟مگه دور از ش ...

او مای گاد 

باز یکنفر فاز گرفت:/

بهش میگن خواستگاری سنتی که رواج داره

و ربطی به سایت نداره

اگه تو آمریکا زندگی می‌کنی که حرفی ندارم البته🤣🤣🤣

من سر همین قضیه اول شوهرمو داشتم رد میکردم. جاریم اومد در خونه از مامانم اجازه بگیره بیان خواستگاری یه جوری مامانم متوجه شده بود که انگار واسه داداش خودش میخواد اومد به من گفت من گفتم نه بگو نیان داداش اون منو ندیده چه خواستگاری ای؟ گفتم باز اگه برا برادرشوهرش بود یه چیزی خب اون منو دیده اما داداش خودش بگو نه. بعد که اومد دم در جواب بگیره مامانم رفته بود بگه نه اونجا متوجه شده بود جاریم برا همون برادرشوهرش که منو دیده اونده اجازه بگیره دیگه گفته بود باشه به باباش بگم تاریخ بگه برا خواستگاری که همون اومد و شد شوهرم. مگه مسخره بازیه پسر بیاد بعد بره بگه نه جوابم منفیه

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

او مای گاد باز یکنفر فاز گرفت:/بهش میگن خواستگاری سنتی که رواج دارهو ربطی به سایت ندارهاگه تو آمریکا ...

نه امریکا هستم نه تهران نه روشن فکر‌

شهرستانم

ولی این مدل خواستگاری مضخرف نداریم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35