اصلا چرا خواستگار این مدلی راه میدید خونتون؟؟ کسی که شما رو قبلا ندیده خودش نخواسته تازه اومده خونه که ببینه آیا پسند میکنه یا نه؟؟؟ این دیگه صد پله هم از ازدواج سنتی که پسر میبینه میاد خواستگاری بدتره. اصلا خواستگاری که هنوز خودش صددرصد نیست خونه راه نده مگه بوتیکه؟بیاد ببینه بعد بره یه دور بزنه برگرده؟
همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر همین قضیه اول شوهرمو داشتم رد میکردم. جاریم اومد در خونه از مامانم اجازه بگیره بیان خواستگاری یه جوری مامانم متوجه شده بود که انگار واسه داداش خودش میخواد اومد به من گفت من گفتم نه بگو نیان داداش اون منو ندیده چه خواستگاری ای؟ گفتم باز اگه برا برادرشوهرش بود یه چیزی خب اون منو دیده اما داداش خودش بگو نه. بعد که اومد دم در جواب بگیره مامانم رفته بود بگه نه اونجا متوجه شده بود جاریم برا همون برادرشوهرش که منو دیده اونده اجازه بگیره دیگه گفته بود باشه به باباش بگم تاریخ بگه برا خواستگاری که همون اومد و شد شوهرم. مگه مسخره بازیه پسر بیاد بعد بره بگه نه جوابم منفیه
همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍