2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 34024 بازدید | 927 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیشاپیش مبارکهههه🥰🥹🥹پر از خیر و برکت باشه براتوننمصی پس کی عروسی میکنی تاپیک عروسیتو ببینیم؟؟🥹😍 ...

😍😍😍😍

مرسییی

عروسی و معلوم نیست

میدونی همسرم میگه بریم ترکیه

اونجا لباس بپوشم  و مبکاپ کنم عکاسی کنیم فقط

هم سفر و هم لباس عروس بپوشم

نمیدونم ولی... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اخه از هرکی میپرسم میگن الجی و بوش اینا احتمال فیک بودنش خیلی بالاستو قطعاتش گیر نمیاد☹️

اینستاویو ال جی بخر  من خریدم راضی راضی ام

هم تا سالهای سال مد و با کلاس هستش هم هرکی گفته فیک غلط کرده مگ دیگ خیلی ادم خنگ باشه فیک بهش بدن چون تابلو مشخصه جنس خارجی!!!

و منی که جهیزیرو همسرم خودش خرید چید

خیلیم خوب 😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
😍😍😍😍مرسیییعروسی و معلوم نیستمیدونی همسرم میگه بریم ترکیهاونجا لباس بپوشم و مبکاپ کنم عکاسی کنیم ...

خودت چی دوست داری؟😍

سفر عالیه مراسمم اگه فامیل خوب و پایه باشه عالیه 

هردوشون عالین منکه نمیتونم انتخاب کنم🤪

😍😍😍😍مرسیییعروسی و معلوم نیستمیدونی همسرم میگه بریم ترکیهاونجا لباس بپوشم و مبکاپ کنم عکاسی کنیم ...

عروسی بگیر 

واسه سالگرد اردواح میتونی بری ترکیه این کاراکنی ولی عروسی یکباره نگیری تو دلت میمونه….

فرض کن من دوتا عروسی داشتم یکی شنبه یکی پنجشنبه حتابندان اینام داشتم بعد عروسیمون دوتاشم لاکچرییی ا بهترین عمارت و واسه جفتش۸۰۰و۵۰۰نفر مهمون داشتیم و واسه دوتاش دوته ب دونه خریدارو انجام دادم نه اینکه بگم شنبه اینو داشتم الان نداشته باشم!کیک و رقص تانگو لباس عروس و اینا همه چی دوبله و مختلفبااون حال تو دلم مونده دوس دارم همش با شوهرم عزوسی بگیریم😂😂😂😂😂

مصی جونم سلام

من خیلی تاپیکای قشنگ و با وایب مثبتتو خوندم و لذت بردم

خیلی خوبی بوخودا چندین برابر همین حس خوب بیاد تو زندگیتتتتت

و اینکه همیشه دوست داشتم ببینمتون منتها هیچ وقت سعادت نداشتم میشه عکس بذاری؟😂

الهیمرسی از دعای قشنگتتت😍😍😍😍یخچال و هنوز نمیدونم چیکار کنمولی پارس خزر و مامانمم خیلییی تعریف می ...

قربونت برم قشنگم❤️

یخچال و وسایل برقی مثل تلویزیون و بقیه ی چیزارو از شهر های بانه و آستارا و اینجور جاها بخرین هم اصله هم خیلی به صرفه تره

خالم چند سال پیش کل وسایلشو از اونجا گرفت بعد از ۷ ، ۸ سال زندگی مشترک وسایلاش عالی کار میکنن

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

اگه میتونین یه سفر برین شهرهای مرزی فکر نمیکنم دست خالی برگردین

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
اره عزیزم اونا ک ندارن گارانتیوسیله بزرگا ولی باید داشته باشنچقدر عالیاخه میدونید خرید قدیمهفروشنده ...

انشاالله که پیدا میکنی و به شادی استفاده میکنی

من خودم 5ساله ازدواج کردم اون موقع دوو تنها برندی بود که بین الجی و سامسونگ و بوش سردراورد. اما جنسهای الان کلور و دیپوینت و ایکس ویژن و.... معلوم نیست چجوری باشن 

من دیدم تا دوسال قبلم همکار همسرم واسه جهزیه رفتن بوشهر یخچال اوردن اما دو سال قبلم وضع بهتر از الان بود 

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉