2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33910 بازدید | 927 پست

من یخچال دوقلو همیالیا دارم خیلی راضیم هم جاداره هم ماندگاری موادتوش بالاست ساید اصلانخر فریزرش جانداره...جابه جاییشم سخته

وسایل برقی هم مابرای خواهرم سیلوربراشتیم مال من سفید بودهمش تغییررنگ داد

برای ابجیم وسایل برقی ما

چرخ گوشت

خوردکن

ساندویج ساز

ایرفرایر

اسپرسوساز

چای ساز

پلوپز

همزن

گوشت کوب

اتو

پنکه

توستر

ابمیوه گیری گرفتیم

بقیه وسایلشم رنگ چوب بود تقریبا عین عکسای که شمافرستادی وموقع چیدن واقع شیک شد

فعلا این دو تا تیکه سیلور و مشکیه🤣میدونی سفیدم خوبه ولی مامانم میگه رنگ میگیره لک میمونه روش گفت سی ...

قابلمه رنگ روشن پیشنهاد میدم اصلا نخر .. سیاه میشه دلتو میزنه.. فقط مشکی... پیشاپیش مبارکت باشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یخچال و میخوام دوو بگیرمولی سرچ میکنم همونم یه عده نقد منفی دارن

من قبلا دوو داشتم

اذیتم کرد رفتم‌ دوقلو هیمالیا مدل آلفا خریدم

اینقدر دوسش دارم

خوشگل ترین مدل بازاره بدون شک  

از این همه کاره هاش خوبه که هم زود پز هست هم پلو پز

وای نگم برات که مال ما اعصابمونو خورد کرده

درحدی که مامانم میگفت پرتش کنم بیرون

۵ تومن گرفتیم ساخت ترکیه است افتضاحه

اون پهنا خوبن

والله من بندر عباسی اینجا من همه چیز اصلش رو خریدم از ظرفشویی بگیر تا بقیه وسایل برقیم ۴ساله یعنی اخ ...

الهی شکر

😍

حالا ببینم چیکار میتونم بکنم

جای معتبر پیدا میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
قابلمه رنگ روشن پیشنهاد میدم اصلا نخر .. سیاه میشه دلتو میزنه.. فقط مشکی... پیشاپیش مبارکت باشه😍

😍😍😍

مرسییی

خودم عاشق رنگ روشنم

ولی مامانمم حرف شمارو میگه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ممنون عزیزمالجی اخه یه مسئله فیک یا اصل بودنشم هستوگرنه برندش که عالیه

اصلش هم هست 

اما شنیدم قیمت اصلش رو ۱۸۰ تومنه 

اما باید بگردی گول تعریف های فروشنده ها رو‌هم نخوری 

تو سایت اصلی خود ال‌جی بچرخ یک مدلهای رو خود الحی میزنه یک مدلهای تحت لیسانس ال‌جی در چین یا کشورهای دیگه ساخته میشه از روی مدلش میشه تشخیص داد 

من برای مامانم ماشین ظرفشویی اصل بوش ساخت المان رو اینجوری خریدم 

الهی شکر😍حالا ببینم چیکار میتونم بکنمجای معتبر پیدا میکنم

انشالله عزیزم بگردین حتما پیدا میکنید 

و اینکه تو رو خدا مارک خوب بخر ریز میز زیاد نخر 

چونکه بعدا پشیمون میشی 

قابلمه رنگی هم اصلا نخرررر که رنگ میگیره بدجور 

باز سوالی بود در خدمتم😅🥹

من چقدر ذوق میکنم یکی بخواد جهاز بخرههه

الان اسی شاید باورت نشه نیشم تا بیخ گوووشم بازهههه😂😂

من یخچال دوقلو همیالیا دارم خیلی راضیم هم جاداره هم ماندگاری موادتوش بالاست ساید اصلانخر فریزرش جاند ...

عزیزم مرسیییی

اکثرا همین و میگن که جا نداره و سخت جا به جا میشه

مرسی از لیستی که گذاشتی😍

شات گرفتم

ساید من خودم دوست دارمولی مامانم میگه فضای کافی نداره فریزرشحالا نمیدونم دیگه🤷‍♀️

خالم داره خیلی خوبه راضی هست ما خودمون دوقلو داریم خونه مامانم چون خودم مجرد هستم زیاد خوب نیست ولی مال خالم عالی هست 

خدا خیرت بده😍🤣مرسی واقعاشات گرفتم که نگیرمش

به خدا از صبح تا ظهر کله پاچه گذاشتیم توش نپخت که نپخت آخرش با خامی یکم نوک زدیم بهش😂🤌🏻

یه قدیمی داشتیم عالی بودد

از اون پهنا بگیر که دستشون درازه

انشالله عزیزم بگردین حتما پیدا میکنید و اینکه تو رو خدا مارک خوب بخر ریز میز زیاد نخر چونکه بعدا پشی ...

الهی قربون محبتت برمممم

خدا نگاه به دل پاکت کنه

حتماااا

خودمم اصلا دوست ندارم دورم شلوغ شه چیزای اضافه بگیرم

وای نگم برات که مال ما اعصابمونو خورد کردهدرحدی که مامانم میگفت پرتش کنم بیرون۵ تومن گرفتیم ساخت ترک ...

نمی دونم من مامانم آبگوشت تو دیگ سنگ همیشه درست می کنه تا حالا از زود پز استفاده نکردیم