2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33876 بازدید | 927 پست
اسنوا برادر همسرم تو کار تعمیرانه میگه سمتش نرید اصلا

خوب دیگه به جز اسنوا چه مارکی خوبه!

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مبارکت باشه عروس زیبا الهی با دل خوش و حال خوب از همه وسایلت استفاده کنی

عزیزم ممنونم از خیرخواهیت😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصییییی هرکاری میکنی از این زودپزا نگیرررر اصلاااااا یعنی ما یکی ازش داریم نمیدونم چیکارش کنیم اصلااا غذا توش نمیپره😐بعد چون استوانه ای زیاد کفش جا نداره گوشتارو سرخ کنی اصلا یه چیز داغونیه درشم اعصابتو خراب میکنه تا باز و بستش میکنی وحشتناکه

من هیمالیا فول اپشن دارم عزیزم خیلی راضیم

تو ایرانیا هیمالیام خیلی شنیدم تعریفشو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
والا خالم میگفت مال من جا گرفته دیگه نمیدونمولی بین ساید و دو قلو دوقلو عالیه

هر کس یه نظری داره عزیزم 

ولی من دوقلوی فول گرفتم 

خیلی راضیم 

از شر یخ گذاشتن و اب گذاشتن راحت شدم 

هر وقت بخوام یخم امادست 

و بنظرم با معمولیا یه اندازن 

زود پز همه کاره چطوریه عزیزم؟ آپشناش چیه؟

از این مدل زود پز پلوپز 50 کاره بوش بگیر می شه توش هم برنج درست کرد هم آبگوشت همه مدل کیک و خورشت و خیلی چیز ها 

سولار دوم مارک ال جی یا سامسونگ هم خوبه 

مسئله اینه اصلشون نیست عزیزمایرانی خوب و ترجیح میدم به خارجی که بهش شک دارم

دقیقا 

خواهر بوش خرید متاسفانه فیک بود 

الان خراب شده و قطعه شم نیست که حتی درستش کنه😑😒

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
مصییییی هرکاری میکنی از این زودپزا نگیرررر اصلاااااا یعنی ما یکی ازش داریم نمیدونم چیکارش کنیم اصلاا ...

خدا خیرت بده😍🤣

مرسی واقعا

شات گرفتم که نگیرمش

دقیقا خواهر بوش خرید متاسفانه فیک بود الان خراب شده و قطعه شم نیست که حتی درستش کنه😑😒

🥺

خب از همین میترسم منم

ناراحت شدم☹️

تو ایرانیا هیمالیام خیلی شنیدم تعریفشو

من وقتی میخواستم بخرم 

لباسشویییم رو دوو برداشتم واقعا عالیه 

ولی بین یخچال فریزر 

دوو ۱۰تومن از هیمالیا گرون تر بود 

من نتونستم 

وگرنه فروشنده فامیل بود گفت دوو بهتره 

ولی بازم خیلی راضیم