2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33810 بازدید | 926 پست
دیگه برای یه درصد بنظرم جای ریسکی نمیمونه چون ۹۹ درصد خراب نمیشه 😁

این جاروبرقی منم خراب نمیشد... ی چیز بزرگ کشید توش پره هاش شکستن🥲 خب الان من چکار میکردم؟ نه از دلم شد بخاطر ی پره بندازمش بره... موتورشم عوض کردم مثل قبل نشد... خدایی ادم جنسی بخره قطعاتش پیدا شن خیلی بهتره.. چی بگم والا

این جاروبرقی منم خراب نمیشد... ی چیز بزرگ کشید توش پره هاش شکستن🥲 خب الان من چکار میکردم؟ نه از دلم ...

چی بگم والا ولی بقول اون ضرب المثل معروف خارجی هنوز انقد پولدار نشدم که جنس بی کیفیت و ارزون بخرم من خودم تحت هرشرایطی همیشه سعی میکنم شاید کم و گزیده بخرم اما برند خوب بخرم حالا پوشاک یا لوازم خونه و برقی و خلاصه هرچیزی … تو همین موردم بازم توجیه نمیشم که جنس ایرانی میتونه جایگزین بشه بخاطر همچین موردی که ممکنه پیش بیاد 🥴🤦‍♀️دیگه به هرحال هرکس نظری داره موفق باشی دوستم 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصی جونم چه شغلی میخوای داشته باشی؟

کارشناس ازمایشگاه عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من لازم بود بعد از ۱۰ سال یخچال خونمو عوض کنم خیلی تحقیق کردم خیلی زیادیخچال خارجی به ترتیب کیفیت ال ...

عزیزم ممنون که تجربت و گفتی🤍🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مصی جون عکس جدید از اندامت گذاشته بودی بزار منم ببینم

عزیزم اندام نبود

لباس بود

نه واقعیتش ایتجور نیست البته خب گله ای هم ندارم عادت کردم به قیافه تو اینه🤣تقصیر خودم بود حوصلم نشد ...

عزیزم 

گفتی خرید جهاز دوست داری

امروز قابله گرفتم

گفتم ببینی

مبارکتون بااشه عروس خانم خوشگل مودب

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست