2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای ینی نو هفته ۱۹ هم استرس این چیزا هست؟من دارم تازه میرم تو نه هفته همش میگم سه ماه اول تموم شه از ...

عزیزم خب معلومه تو کل ۹ ماه بارداری و بعدش تا اخر عمر بچه نگرانی و استرس هستش فقط مدلاش فرق میکنه 

آدم با آدم هم فرق میکنه بعضیا سختیشون بیشتره بعضیا کمتر 

ولی اصل و مهم اینه که برا هرچیزی استرس نداشته باشی و نگران نشی تا به بهترین شکل این دوران رو بگذرونی که هم خوپت حالت خوب باشه هم نی نی کوچولوت چوت کوچیک ترین استرس تو تاثیر منفی برای اون بچه داره تمام سعی خودتو بکن آروم باشی 

فقط به تو نمیگما به خودمم میگم باید گوش بدم به این حرفا و خونسردیمو حفظ کنم

عزیزم خب معلومه تو کل ۹ ماه بارداری و بعدش تا اخر عمر بچه نگرانی و استرس هستش فقط مدلاش فرق میکنه آد ...

انشالله که بسلاکت نی نی تو بغلت بگیری من متاسفانه به شدت استرسی هستم قبل اینکه باردار شم فکرشم نمیکردم بارداری انقدر استرس و تنش باشه توش چون دور بریام مث بنز میزان هرکدوم سه چهارتا بچه دارن

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

انشالله که بسلاکت نی نی تو بغلت بگیری من متاسفانه به شدت استرسی هستم قبل اینکه باردار شم فکرشم نمیکر ...

مرسی گلم همچنین انشالله این دوران رو به راحتی و بدون استرس بگذرونی و به سلامتی زایمان کنی

میفهمم خودمم استرسی هستم ینی قبل بارداری هم بودم و الان بیشترشده اما چه میشه کرد تا اون حدی که دست خودمونه جلوشو بگیریم حداقل 

ماشاالله خدا زیادشون کنه 

آره دیگه به ظرفیت آدماست کسی که بیخیال و ریلکسه خیلی راحت میتونه زیاد بچه بیاره 

مرسی گلم همچنین انشالله این دوران رو به راحتی و بدون استرس بگذرونی و به سلامتی زایمان کنیمیفهمم خودم ...

قربونت برم هدا باید کمک کنه دکترم میگه بچه ای که خدا نخواد به این دنیا بیاد دور از جون با یه عطسه هم از بین میره پس توکل کنیم به خدا

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

قربونت برم هدا باید کمک کنه دکترم میگه بچه ای که خدا نخواد به این دنیا بیاد دور از جون با یه عطسه هم ...

دقیقا درسته چه دکتر با ایمانی ندیدم همچین دکتری

انشاالله خدا کمکت کنه و هردوتون رو حفظ کنه عزیزم