2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی. چطوری صحبت و رفتار کردی که جذبت شد؟؟

نمی‌دونم والا😂

روزی که اومد خواستگاری به دلایلی من اصلا نمی‌خواستم منو بپسنده هیچی نگفتم خیلی هم خشک رفتار کردم با خودم گفتم خداروشکر دیگه میره و برنمی‌گرده با این رفتاری که من داشتم 😂😂🤦🏻‍♀️

ولی دیگه قسمت این بود که مهرم به دلش بیوفته 😂

M❤️S
همینم باز مثلا سیاسته که ما نداریم و اخرش💩

این سایت مرکزسیاسته ازهرکدوم یه ذره بردارباتوجه به همسرت اجراکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نمی‌دونم والا😂روزی که اومد خواستگاری به دلایلی من اصلا نمی‌خواستم منو بپسنده هیچی نگفتم خیلی هم خشک ...

منم با یکی از خاستگارام که نمیخواستمش اینجوری رفتار کردم ولی اون پیگیرم شد . ولی با خاستگاری که میخواستمش و حواسم بود درست حرف بزنم اون منو رد کرد .

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

نمی‌دونم والا😂روزی که اومد خواستگاری به دلایلی من اصلا نمی‌خواستم منو بپسنده هیچی نگفتم خیلی هم خشک ...

چرا نمیخواستی بپسندت ؟؟ چند سالته

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

این سایت مرکزسیاسته ازهرکدوم یه ذره بردارباتوجه به همسرت اجراکن

جدی؟

والا خیلی ندیدم سیاست یاد بدن

البته بیشتر سیاست های بعد ازدواج بودن که به کارم نیومد

ساسیت و روش مخ زدن کراش رو میخوام😂😂😂

بگو هروقت سیاستمدار شدم چشم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چرا نمیخواستی بپسندت ؟؟ چند سالته

20

چون مامانم بدون اجازه من قرار خواستگاری باهاشو گذاشته بود من نیم ساعت قبل اینکه بیان خواستگاری متوجه شدم 🤦🏻‍♀️

لج کرده بودم 😂🤦🏻‍♀️

M❤️S
جدی؟والا خیلی ندیدم سیاست یاد بدنالبته بیشتر سیاست های بعد ازدواج بودن که به کارم نیومدساسیت و روش م ...

بیشتر سیاست هایی که یاد میدن برای روش برخورد با خانواده شوهره برای منم کاربرد ندارن😂🤦🏻‍♀️

M❤️S
جدی؟والا خیلی ندیدم سیاست یاد بدنالبته بیشتر سیاست های بعد ازدواج بودن که به کارم نیومدساسیت و روش م ...

هرتایپکی میخونی یکی دوتاسیاست داره  مطمئن باش مثل یه دانشگاه بزرگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید