2777
2789

حس میکنم زنایی که سیاست دارن

زیاد بروز احساسات نمیدن 

زیاد محبت الکی نمیکنن 

زیاد فداکاری نمیکنن 

خودشونو اولویت قرار میدن

راجع به هر چیزی اظهار نظر نمیکنن

و بازی با کلمات رو بلدن 

مثلا اگر شوهره براش گل خرید نمیپرن زرتی ماچش کنن بگن وای مرسی من تا به حال هیچکی برام گل نخریده فک نمی‌کردم برام گل بخری 

یه تشکر می‌کنه که مرسی که دنبال خوشحال کردن منی 

و..‌.

اون لعنتی خیلی با سیاسته 😂بعضی وقتا یه جوری حرف خودشو به کرسی مینشونه من تعجب میکنم😂

اون هنرحرف زدنوبلده بنظرمن سیاست فقط اینه بدونی کجا حرف بزنی چطورحرف بزنی مثلا فکرکن شمابه نامزدت زنگ نزدی اما ایشون تماس میگیره میگه چرااینقدرزنگ میزنی نمیدونی چقدرکاردارم؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون هنرحرف زدنوبلده بنظرمن سیاست فقط اینه بدونی کجا حرف بزنی چطورحرف بزنی مثلا فکرکن شمابه نامزدت زن ...

جوابت چیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
حس میکنم زنایی که سیاست دارنزیاد بروز احساسات نمیدن زیاد محبت الکی نمیکنن زیاد فداکاری نمیکنن خودشون ...

امابنظرمن میپرن همسرشون بوس میکنن میگن مرسی دلموشادکردی ازکجامیدونستی دلم هوس گل کرده بود؟ 

حس میکنم زنایی که سیاست دارنزیاد بروز احساسات نمیدن زیاد محبت الکی نمیکنن زیاد فداکاری نمیکنن خودشون ...

راستش من دقیقا همینحوریم شاید حتی یکم بیش از حد..

جوری نامزدم بعضی وقتا بهم میگه تو خیلی بی احساسی 😂😂

پول میزنه به حسابم فقط میگم ممنون گل میخره زیاد ذوق نمیکنم فکر میکنم پررو میشه حتی زیادم بهش زنگ نمیزنم 😂🤦🏻‍♀️

نمی دونم چرا بی سیاست موندم

از نظر نامزد من فکر کنم سیاست یعنی همش قربون صدقه شوهرت بری همش بهش زنگ بزنی ازش تشکر کنی تا خرت شه😂

M❤️S
دو تا چیز از مردا بلدمیکی اینکه بهشون حس اقتدار بدی و غرورشون رو حفظ کنییکی اینکه هرچی کمتر محل بدی ...

اولی رو اره خیلی موافقم

ولی دومی نه .آخه منم اوایل حس میکردم اگه بی محلش کنم جذبم میشه ولی دیدم نه برعکسه 🥲😂

M❤️S
اون هنرحرف زدنوبلده بنظرمن سیاست فقط اینه بدونی کجا حرف بزنی چطورحرف بزنی مثلا فکرکن شمابه نامزدت زن ...

اتقاقا همینو دیروز بهم گفت 🤣🤣🤣

از خجالت اب شدم رفتم تو زمین 🥲😂

M❤️S
اولی رو اره خیلی موافقمولی دومی نه .آخه منم اوایل حس میکردم اگه بی محلش کنم جذبم میشه ولی دیدم نه بر ...

ببین باید دوبار محل بدیر

بار سوم یهو محل ندی

تعادل باید حفظ بشه😂

والا خواهر من اینجور بودم اما فهمیدم هر چقد بی محل کنی جوابه 😂

همسر جنبشونداشته😉