2777
2789
عنوان

بارداری

188 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.1هفته اس حالت تهوع دارم ازغذاهابدم میاد اشتهام کم شده گشنه میشم ولی یکم ک بخورم احساس میکنم تاخرخره خوردم بالا هم نمیارم.3هفته پیش آزمایش وسونو دادم باردارنبودم.ممکنه مشخص نشده باشه اونموقع؟اگ باردارنیستم چه مرگمه☹️😢😩

ممون اون موقعه نشون نمیداده الان مجدد بی بی چک‌بزن 

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممون اون موقعه نشون نمیداده الان مجدد بی بی چک‌بزن

2ماهه پریود نشدم ازمایش و سونو دادم گفتن باردارنیستی.بازالان براحالت تهوع عرق نعنا میخورم 1ساعت خوبم ولی بعدش دوباره دلدرد و حالت تهوع دارم 

خب بعدش اقدام نداشتم جلوگیری داشتیم

ربطی نداره ممکنه از قبل باردار باشی ولی اون موقع ک ازمایش دادی نشون نداده 

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

من آزمایش ۲۸مهر دادم بخاطر علایم زیادم منفی بود ۵ ابان دادم مثبت شد😐سه هفته پیش قطعا معلوم نمیشه

پس دوباره بی بی چک و ازمایش.سونو رفتم گفت هیچی نیس حتی فولیکول یا تخمک هیچی

2810