2777
2789

بچها من این ماه اقدام کردم  9روز دیگه وقت پریود شدنمه یه یه چند روزی هست زیر شکمم تیر میکشه انگار میخای پریود شی ها اونجوری بعد دیشب تا الان هم سینه هام تیر میکشنو درد میکنن و دور نافم هم تیر میکشه  و خیلی خواب الودم اینا علائم چیه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خیلی زوده واسه حدس و گمان ،صبر کن تا روز پریودت

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

منم مثل شما اقدامم 

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

دوست عزیز من برای تمام کسانی که پست مشابه شما رو زدن که دنبال علامت بارداری ان نوشتم برای شما هم مینویسم. لطفا و خواهشا اگه میخوای زودتر باردار شی به هیییچ وجه دنبال علامت و نشونه نباش. کلا بیخیال باش. وقتی دنبال نشونه اید بارداری ازتون فاصله میگیره! حتی مغز انقدر که بهش فکر میکنه نشونه های فیک تو بدنتون میسازه! بعد وقتی پریود که میشید تمام غم دنیا میریزه رو سرتون و افسردگی و حال خرابی که همش مانع بارداریه! پی بیخیال باش جانم و بگو هروقت حامله شدم وقت واسه دیدن یه عاااالم نشوکه تا ماه آخر حاملگی دارم طوریکه دیگه حتی قیافمم تو آینه یه شکل دیگه ست!