2777
2789

با داداشم دعوا شد من میخواستم بخوابم ساعت ۲ صدای تلویزیون زیاد کرده بود نمیذاشتم من بخوابم 

گفتم خاموش کنم بعد باهم دعوا کردیم  بعد من داشتم غز میزدم بابام پاشد چهار تا لقد محکم زد ب کمرم 

من هیچی نگفتم فقط زیر پتو داشتم گریه میکردم .. پتو کرده بودم تو دهنم صدام در نیاو

بعد خیلی عصبی بودن داداشم صدای تلویزیون کم نمیکرد پاشد داداشم زدم ولی زورم نرسید بهش گرفت من زد با کیفش چن تا محکم زد تو سرم 

من پاشدم دوباره گریه کردم  

بعد دیدم تقسم بالا نمیاد پاشدم نفسم بالا نمیومد انگار داشتم میمیرم واقعا داشتم میمیرم  بعد بابام اینا هی میگفتن آب بخور اب بخور  بعد خودم پاشدم رفتم  تو حیاط 

دست پام میلرزید لبام سر شده بود نفسم بالا نمیومد 

بعد بابام میگ آروم باشه همسایه ها بیدار نشن 

لعنتی مم دارم میمیرم 

از حیاط اومدم بیرون هیچکی هیچی نگف فقط مامانم گف چت شده 

انگار نه اتگار من داشتم میمیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخور توهم سعیتوبکن باکسی دهن بدهن نشی بزارارامش داشته باشی

ما خونمون کوچیک ۱ خوابه اس من تو حال میخوابیم من ی شب امتحان داشتم تا ۲ اینا بیدار بودم داداشم میگف در اتاق ببند داشتم ویدئو آموزشی میدیدم گفت صدای گوشیت کم کن با لینک تو حال بود میدونه اتاق بخاری نداره داشتم از سرما میمیردم

بعد خودش بالا سر من تلویزیون روش میکنه