2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم که دیگ

282 بازدید | 27 پست

ازبابام اجازه نگیرم الان دوتایی باشوهرم ازبابام اجازه میگیریم

من به مامانم گفتم بابام اکثرسرکاره یامن نیستم بعدفکرکردم میگه بهش نگوقهرن بعدبابام میگ کجامیخوای بری گفتم مشهدگفت بااجازه کی میخوای بری مشهد🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده منم زیاد دخالت میکنن ک هر بار با شوخی میگم من خونه خودمو دارم با قوانین خودم 

ب همسرمم گفتن گفته من میدونم داره چیکار میکنه کاریش نداشته باشین

هیچ وقت نزار دخالت کنن از هیچ طرفی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

وای نباید میخندیدم😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

خوب هنوز خونه پدرتی درسته همسر شرعی و قانونیش هستی ولی جه ایرادی داره تا سر سفره پدر مادری یه اجازه بگیری برا احترام.البته اطلاع بدی.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خانواده منم زیاد دخالت میکنن ک هر بار با شوخی میگم من خونه خودمو دارم با قوانین خودم ب همسرمم گفتن گ ...

میخوایم تولدبگیریم باشوهرم دوتایی ازبابام اجازه میگیرم🥲

مانتوکوتاه میخوام بپوشم شوهرم میگه خوبه میام بیرون بابام نمیزاره

میخوایم تولدبگیریم باشوهرم دوتایی ازبابام اجازه میگیرم🥲مانتوکوتاه میخوام بپوشم شوهرم میگه خوبه میام ...

ببین اگه عقد باشین دخالتا زیاده 

ازدواج ک بکنین خود ب خود چیزی نمیگن 

میبینین اذیت میشین زودی برین سره خونه زندگیتون

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

خوب هنوز خونه پدرتی درسته همسر شرعی و قانونیش هستی ولی جه ایرادی داره تا سر سفره پدر مادری یه اجازه ...

اخه میدونی من زیادباپدرم صحبت نمیکنم یادم رفت بهش بگم فکرکردم مادرم بهش میگه به مادرم چندبارگفتم‌ ولی نگفته بوده شوکه شد یهوچمدون به دست منودید😂

میخوایم تولدبگیریم باشوهرم دوتایی ازبابام اجازه میگیرم🥲مانتوکوتاه میخوام بپوشم شوهرم میگه خوبه میام ...

سخت نگیر دوران عقد این داستانا رو داره.مستقل میشید تموم میشه .میخندی به این روزا و اعصاب خوردیا

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
سخت نگیر دوران عقد این داستانا رو داره.مستقل میشید تموم میشه .میخندی به این روزا و اعصاب خوردیا

وایی موقع اختیارکه میشه همه صاحب اختیارتن موقع پول دادن میشه بابام میگه بایدشوهرت بده البته شوهرمم میده ولی خب روم نویشه هی ازش پول بگیرم وقتی خونه بابامم😂

اخه میدونی من زیادباپدرم صحبت نمیکنم یادم رفت بهش بگم فکرکردم مادرم بهش میگه به مادرم چندبارگفتم‌ ول ...

دیگه نقصر مادرته.ولی در کل ازشون دلخور نشو میگذره.بعدا متوجه میشی