2777
2789

بخوام یکم استقامت بدنم بالا بره

و خوش فرم بشه

نه در حد اینکه سیکس پک در بیارما😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
من مربی بدنسازیم گلم

سلام عزیزم 

مرسی که وقت میذارید

من خیلی لاغرم و بدن ضعیفی دارم میخواستم بدونم کدوم مناسبمه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی که وقت میذاریدمن خیلی لاغرم و بدن ضعیفی دارم میخواستم بدونم کدوم مناسبمه

سلام گلم 

برای اینکه فرم بگیری و حجم بگیری بدنسازی مناسب تره

چون فیتنس با وزنه سبک و تعداد بالا انجام میشه و باعث چربی سوزی بیشتر میشه

این بهترین تعریف برای تفاوتشونه

فیتنس موجب سوختن کالری‌های اضافی جذب شده در طی روز خواهد شد و این همان چیزی است که بسیاری از افراد به خصوص بانوان به دنبال آن هستند.

اما برخی از افراد قصد دارند تا با ورزش کردن عضلات نواحی خاص مثل شکم یا باسن را پرورش دهند. این افراد به طور قطع باید بدنسازی را دنبال کنند تا بتوانند حجم عضلات را افزایش دهند

سلام گلم برای اینکه فرم بگیری و حجم بگیری بدنسازی مناسب ترهچون فیتنس با وزنه سبک و تعداد بالا انجام ...

عااا مرسی عزیزم

بنظرت برای پر شدن صورت ورزش تاثیر داره یا باید معجون پر شدن صورت بگیرم؟

این بهترین تعریف برای تفاوتشونهفیتنس موجب سوختن کالری‌های اضافی جذب شده در طی روز خواهد شد و این هما ...

پس چربی سینه و ... آب نمیشه در بدنسازی🤔

چون معمولا میگن آب میشخ و میترسن برن ورزش

عااا مرسی عزیزمبنظرت برای پر شدن صورت ورزش تاثیر داره یا باید معجون پر شدن صورت بگیرم؟

شما ماه اول سیب زمینی زیاد مصرف کن ینی مصرف کربوهیدرات و بیشتر کن مث ماکارانی و برنج و نان تا پر شی

و از ماه دوم پودر گینر بخر

شما ماه اول سیب زمینی زیاد مصرف کن ینی مصرف کربوهیدرات و بیشتر کن مث ماکارانی و برنج و نان تا پر شیو ...

ممنون🥰

پس چربی سینه و ... آب نمیشه در بدنسازی🤔چون معمولا میگن آب میشخ و میترسن برن ورزش

ورزش سینه باید به اندازه انجام بشه 

چون انجام ندادنش باعث شلی

و زیادش باعث کوچیک شدن میشه

برای خانوما فقط لازمه دو حرکت انجام بشه پرس سینه و قفسه سینه جهت خوش فرم شدن و ثابت ماندن

ورزش سینه باید به اندازه انجام بشه چون انجام ندادنش باعث شلیو زیادش باعث کوچیک شدن میشهبرای خانوما ف ...

چقدر خوبه پس👌