2777
2789
عنوان

دوستان دعای سریع برای ازدواج

91 بازدید | 7 پست

شنیدم سوره احزاب رو بنویسین بندازین لایه لباس ازدواج میکنید وهمچنین خوندن سوره طاها به مدت ۲۱ روز 

امیدوارم هر کس با هر کی که دوسش داره ازدواج کنه 

به خدا تو ازدواج هیچی نیس  مردا ادمو پیر میکنن ولی اگه مشکل مالی داری یا به خاطر فک و فامیلا و بچه دار شدن میخوای ازدواج کنی یعنی مجبوری ازدواج کنی درکت میکنم به نظرم سریعترین راه فرار از همه اینا مهاجرت به یه کشور دیگس که مجبور نباشی خیلی چیزا رو تحمل کنی ، ازدواج خودش یه مشکله بعدا به حرف  من میرسی ، شاید از هر ده تا دختر یکیشون تو ازدواج شانس بیاره و مرد واقعی خوب نصیبش بشه ولی امار طلاقو داشته باش ، ببین مشکل از مردای جامعمونه مردا بد شدن ، راضی نشو به خاطر تحمل خیلی چیزا خودتو به دام ازدواج بندازی

به خدا تو ازدواج هیچی نیس مردا ادمو پیر میکنن ولی اگه مشکل مالی داری یا به خاطر فک و فامیلا و بچه د ...

بله درسته عزیزم 

من خودم ازدواج کردم 

چند جا تاپیک دیدم دعا برا ازدواج گفتم بگم بهشون 

واقعا راست میگی مردا آدمو پیر میکنن من که خودم به آخر خط رسیدم البته همسرم خوبه ها ولی پدرم نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا تو ازدواج هیچی نیس مردا ادمو پیر میکنن ولی اگه مشکل مالی داری یا به خاطر فک و فامیلا و بچه د ...

البته نمیشه همه رو تعمیم داد ب بدی مردا زنا هم بدن 

مهاجرت هم  پول میخواد بعدم ما انسانیم کلا زن برا مرد و بالعکس آفریده شده نیاز داریم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بله درسته عزیزم من خودم ازدواج کردم چند جا تاپیک دیدم دعا برا ازدواج گفتم بگم بهشون واقعا راست میگی ...

واقعا از هرکی میپرسم هیچکس از ازدواجش راضی نیس

یا شوهرای خیانتکار دارن یا بی پول یا الکلی و رفیق باز یا دست به زن دارن و عصبین ، به خدا خیلی ریسکه ازدواج تو ایران مخصوصا با این شرایط فعلی و این گرونی 

کاش همه ازدواجای خوب بکنن کاش مردا خوب شن کاش همه خوشبخت شن

الان که پسرا حالا حالاها ازدواج نمیکنن از ترس مخارج زندگی و تعهد و اینکه انقد دخترا راحت با پسرا رابطه باز دارن که پسرا میگن چرا ازدواج کنم این همه دختر 

واقعا از هرکی میپرسم هیچکس از ازدواجش راضی نیسیا شوهرای خیانتکار دارن یا بی پول یا الکلی و رفیق باز ...

درسته عزیزم 

زندگی سخت شده مردا هم حس زورگویی دارن 

من خودم خسته شدم 

فقط کاش زودتر منجی عالم برسه 

البته نمیشه همه رو تعمیم داد ب بدی مردا زنا هم بدن مهاجرت هم پول میخواد بعدم ما انسانیم کلا زن برا ...

عزیزم بله درسته زن بد هم داریم ولی اکثرا اقایون هستن که مشکل درست میکنن ، بعدشم من منظورم از مهاجرت راهی بود برای دوری از حرف و حدیث اقوام خودم در جریان هزینه و دردسرای مهاجرت هستم ولی در کل ازدواج راهی برای خوشبختی نیست.  ادم میتونه اگه اگهههه پول داشته باشه خوشبخت باشه ، همه این مشکل دخترای جامعمون به خاطر بی پولی و بچگیه ، همه فک میکنن ازدواج چقد رویاییه ! در صورتی که هیجان اولیش همون نهایت یک سال اوله ، خیلیا تو دوران عقد میفهمن طرفشون بد بوده ، ازدواج خیلی ریسک بزرگیه باید خیلی طرفو بشناسی ، نباید به خاطر فرار از خیلی چیزا تن به ازدواج داد، هر شکستی کلی ادمو از پا در میاره