2777
2789
عنوان

دلیل این کارش چیه

84 بازدید | 14 پست

۳ ماه با یکی بودم خیلی خوب بودیم باهم بعد این یکی دو هفته آخر کلا کم پیام میداد بعد گفت سرم شلوغه نتونستم پیام بدم بعدش اخرین بار ی هفته پیش حرف زدیم خوب بودیم دعوام نداشتیم ولی ی هویی دیدم ی هفته پیش چتو حذف کرده و منو بلاک کرده بدون هیچ دلیلی💔

بعد الان که با ی اکانت دیگه چک کردم اکانتشو دیدم اخرین بازدیدش برا همون روزیه که بلاکم کرده

ولی آخه چرا هم منو بلاک کرد هم ظاهرا تل ش رو حذف کرده اخه قبلا روزی چندبار انلاین میشد تو تل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت یه پسر وقتی عاشق باشه اینطور میکنه؟معلومه نه وقتی جایگزین پیدا میکنن عین اشغال آدمو پرتت میکنن ...

نه ولی خیلی ازش بعیده همچین کاری بکنه چون همش درگیر کار و این چیزا بود ☹️🤦🏻‍♀️ نمیدونم شایدم من خوب نشناختمش

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

نه ولی خیلی ازش بعیده همچین کاری بکنه چون همش درگیر کار و این چیزا بود ☹️🤦🏻‍♀️ نمیدونم شایدم من خو ...

پس هنوز جنس نر نشناختی همه اینطورن حتی خوباشون یکی بهتر بیاد تمام