2777
2789
عنوان

کمک برای جهیزیه

148 بازدید | 18 پست

خانوما من سرویس چینیم رو با طرح طلایی گرفتم سرویس قاشق چنگال رو استیل و طلایی گرفتم تنک و ليوان هم لبه طلایی حالا سوفله خوری هام رو هم پایه طلایی بگیرم؟

برای سرویس آرکوپالم که طرح روش کرم و طوسی تنگ و ليوان لب نفره ای بگیرم یا ساده؟

سرویس پذیرایی چند دست کافیه؟من دو دست برای مهمان گرفتم یکی لب طلایی یکی کامل دودی 

دو دست هم تزئینی بازم لازمه؟

سوفله خوری الکیه خدایی ولی اره طلایی بگیر لیوان ساده بگیر از مد نمیره کلا سرویس پذیرایی همون دو دست ...

اره لیوان ساده هم خیلی خوبه فقط شکلش ساده نمیگیرم چون اونی که لب طلایی شکلش ساده

حالا فامیلمون به من می‌گفت کمه گنم دو دستم تزئینی گرفتم دیگه الان کسی بوفه نمیزاره اخه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره لیوان ساده هم خیلی خوبه فقط شکلش ساده نمیگیرم چون اونی که لب طلایی شکلش سادهحالا فامیلمون به من ...

نه شکلش طرحدار باشه ولی لبه اش طلایی یا نقره ای نباشه 

آره الان بوفه مد نیست نه بابا اتفاقا دو دست زیاد هم هست اگه بیشتر بخری خودت پشیمون میشی بعدا 

دیدی بالاخره شد🥺✨
نه شکلش طرحدار باشه ولی لبه اش طلایی یا نقره ای نباشه آره الان بوفه مد نیست نه بابا اتفاقا دو دست زی ...

اره خیلی خوشگل میشه

دقیقا بعدم خیلی گرونه یه دست از سرویس پذیرایی هام شده 19 و خورده ای تومن یه دستش 25 تومن 

اون دو تا که برای تزئین هست یکیش 5 تومن یکیش 28 تومن بابای منم باید بتونه بخره دیکه اخه

سوفله خوري از اون قديما نگيرمن استيلشو دارمبعدا چيزاي جديد اومد ازون خريدم ديگه اون سوفله رر نميزارم ...

اها یعنی منم همون استیل کاملشو بگیرم 

البته استیل گرفتم اما گفتم چون کل سرویس طلایی اینم پایه طلایی بگیرم 

اره خیلی خوشگل میشهدقیقا بعدم خیلی گرونه یه دست از سرویس پذیرایی هام شده 19 و خورده ای تومن یه دستش ...

وای ماشاالله چه گرون خریدی مشخصه سرویس خیلی خوب و خاصی گرفتی مبارکه عزیزم 

دیدی بالاخره شد🥺✨
وای ماشاالله چه گرون خریدی مشخصه سرویس خیلی خوب و خاصی گرفتی مبارکه عزیزم

ممنونم اره همه چی رو برام جنس خوب گرفتن ولی میگم کافیه دیگه واقعا بیش از حد استفاده نمیشه 

اها فکر کردم میگی پایه طلایی قدیمیه 🤦‍♀️🤦‍♀️اره الانم مدلای جدید زیاد اومده همه چی خیلی گرونه خیلی ...

اين فرم طلائي ها رو من ٥ سال پيش گرفتم

خيلي كم بود ولي الان زياد و ترند شده.

من ديگه اون سوفاه استيل هامو استفاده نميكنم

چون خونه همه هست

ولي اين فرم طلائي ها چون قيمت بالاست

خيلي همه ندارن

💕

اين فرم طلائي ها رو من ٥ سال پيش گرفتمخيلي كم بود ولي الان زياد و ترند شده.من ديگه اون سوفاه استيل ه ...

اها اره خب اینم هست 

پس برم ار اونام بگیرم😐😐😐😐😐خیلی گرونه

فقط ست جا دستمال کاغذی و سطل آشغال و جاجواهری و... شده 12 تومن