2777
2789

بعداز دوتا سقط مکرر تحت نظر دکتر باردار شدم دیشب رفتم برای اولین معاینه 6 هفته شدم کلی دارو داد سونو واژینال دادم صبح از خواب پاشدم لک قهوه‌ای دیدم دنیا روسرم خراب شد الان چی میشه چیکار کنم دکترم تا شنبه بعد از ظهر نیست 😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم چرخوند نمیدونم از اون هست یا چیز دیگه

از اونه دیگه نباید انجام میدادی برا منم نوشت دکتر تحقیق کردم فهمیدم خوب نیست رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت تو بارداری نباید واژینال انجام بدی الان اشکال نداره دفه بعد حواست باشه استراحت کن و بسپار به خدا من خونریزی شدید هم داشتم ۵ هفته و ۱۲ هفته بستری هم شدم ولی خدا روشکر سالم موند بچه دعا میکنم برای شمام خیر پیش بیاد

از اونه دیگه نباید انجام میدادی برا منم نوشت دکتر تحقیق کردم فهمیدم خوب نیست رفتم پیش یه دکتر دیگه گ ...

دعا  کنید برام خیلی سخته این دفعه خدایی نکرده اتفاقی بیافته دیگه قید بارداری  و میزنم خیلی سخته این همه دکتر رفتن و دارو خوردن باز دوباره سقط بشه 

دعا کنید 😢😭

دعا کنید برام خیلی سخته این دفعه خدایی نکرده اتفاقی بیافته دیگه قید بارداری و میزنم خیلی سخته این ...

نه عزیزم برای سونو نیست خیالت راحت من چند بار تو بارداری سونوی واژینال انجام دادم چیزی نیست 

منم دو تا سقط داشتم دخترمو باردار شدم سر دخترمم خونریزی و لک داشتم که تا ماه نه استراحت مطلق کردم 

شیاف میدن کم کم قطع میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔