2777
2789
عنوان

نامزدی

196 بازدید | 19 پست

سلام . نامزدم که خانم هستش،  آشنایی ۹ ماهه رو بهم زد و هر چی دلش خواست گفت و  بلاکم کرد .  من هیچ بی احترامی نکردم و حتی بلاکش هم نکردم مثل اون. الان بعد از ۳ ماه، یک هفته اس که از بلاکی در آورده و استوریم رو میبینه. بنظرتون دلیل کارش چیه ؟ من چی کار باید کنم. یا اصلا چرا این کار رو کرده. راهنماییم کنید ممنون.بخدا براش همه چی بودم. 

پشیمونه پشیمون از اعمال گذشته

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن 

کسی که بلد نیست احترام بزاره اصلا به درد زندگی نمیخوره

حتی اگر از کسی خوشت نیومد باید با احترام بگی ما به درد هم نمیخوریم و راهمون جداست 

اصلا سمتش نرو 

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

احتمالن دلتنگت شده یا پشیمونه ک آنبلاک کرده

ولی سراغشو نگیر

خودش بیاد سمتت

اگه اویزون باشی باز ازت فرار میکنه

بذار ی مدت قدرتو بدونه خودش میاد طرفت

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

اصلا مهم نیست دیگه. شما هیچ اهمیتی ندید. شاید رفته دوراشو زده امده سراغ شما. سادگی نکنید که بخواید دوباره راهش بدی تو زندگیت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اگر مرد عاقلی باشید همچین خانمی رو دوباره قبول نمیکنید چون مشخصه شعور تمام کردن رابطه ارو نداشته کسی که فحاشی کنه و بلاک هیچ احترامی سرش نمیشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یا یه نفر دیگه تو زندگیشه یا هیچ حسی به شما نداره ولی همیشه یادتون باشه یه ادم اگه موندنی باشه هیچوقت نمیره واگه یکی ادم موندن نباشه دیگه نمیشه کاریش کرد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.