2777
2789
عنوان

دوستان لیموی دانشگاه چیدن گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
دانشگاهتون لیمو داره؟برای ما یه نهال کاشتن وسط آسفالت و خلاصبخور بره

دانشگاه ما که نیست فرهنگیان بود برا اقایون.

بعد پر لیمو نارنج 

انبه 

برنامه میرختم  تابستون سال دیگه انبه بچنینم

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاهتون لیمو داره؟برای ما یه نهال کاشتن وسط آسفالت و خلاصبخور بره

دانشگاه ما البته برای کارشناسیم. یه جا بود پر گل. واقعا قشنگ بود 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
دانشگاه ما که نیست فرهنگیان بود برا اقایون.بعد پر لیمو نارنج انبه برنامه میرختم تابستون سال دیگه ان ...

کدوم استانه؟

چه دید وسیعی داری برای سال آینده پلن چیدی (:

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

کدوم استانه؟چه دید وسیعی داری برای سال آینده پلن چیدی (:

🤣 اخه پر بود از انبه. 

دیگه شما خودتون بدونید انبه کدم استان زیاده؟؟؟

🤣 اخه پر بود از انبه. دیگه شما خودتون بدونید انبه کدم استان زیاده؟؟؟

من فقط سیستان رو میدونم

یه بار هم رفتم زاهدان تا برسم سه بار روح از بدنم جدا شد انقدر به ما دور بود (:

من فقط سیستان رو میدونمیه بار هم رفتم زاهدان تا برسم سه بار روح از بدنم جدا شد انقدر به ما دور بود ( ...

سیستان نیست. قسمت جنوبی کشوره. 

نه جنوب غربی 

نه جنوب شرقی  

سیستان نیست. قسمت جنوبی کشوره. نه جنوب غربی نه جنوب شرقی

یدونه بندر میمونه

که خیلی شرجیییی هست

پدرم تعریف میکرد میگه برای گمرک با هواپیما رفتم بندر بعد از اینکه پیاده شدم دوباره بلیط گرفتم برگشتم و یکی دیگه رو فرستادم (:

یدونه بندر میمونهکه خیلی شرجیییی هستپدرم تعریف میکرد میگه برای گمرک با هواپیما رفتم بندر بعد از اینک ...

بله‌ ولی واقعا این جوری نیست عزیزمم. 

بندرعباسیم