2777
2789

خب من اراده م قویه و خودم از پس خودم بر میام، توام اگه خسته شدی از چاقی شروع کن ب رژیم گرفتن، حالا چه طوری؟ الان بهت میگم

ببین اول از همه اگه تصمیم به عمل داشتی به خودت مهلت ۷ ماهه بده ک اگه نتونستی با رژیم بری عمل کنی ، این یعنی هرطور شده سال دیگه این موقع باید حداقل ۳۰ کیلو کم کرده باشی 

عزیزم روزه آب بگیر، یعنی تا تایم افطار فقط نوشیدنی های بدون کالری، مثل آب چای دمنوش قهوه اسپرسو،  افطار ک شد پروتئین و سبزیجات فقط بخور، کم کربوهیدرات و کم چربی ، کالری ش هم وارد نرم افزار مانکن کن، سحری به نظرم نخور ، یعنی از افطار تا ساعت ۱۲ شب اینا رو بخور و بعد بخواب ، الان من روز پنجم رژیم ام هستم و خیلی حالم خوبه، اصلا میلم به قند مصنوعی و نون و برنج نمی‌کشه،  ضعف خیلی کمی دارم. 

تویی ک میای میگی ضرر داره و موهات میریزه و علمی نیست و پوکی استخوان میگیری، و برو دکتر و فلان لطفا نظر نده چون تو هیچی نمیدونی و فقط سعی داری اراده ی بقیه رو ضعیف کنی ، مرسی 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب گلم من خودم چاقی هستم که بارها تلاش برای لاغری کردم ولی لاغر نشدم

اما فکر نمی کنی اگر به بدن سوخت نرسونی بدن برای ادامه ی حیاتش چه خاکی باید تو سرش بریزه؟! 

از کجا سوخت لازم رو تامین کنه

انسان حتی موقع خواب کالری میسوزونه

حتی برای نگاه کردن انرژی لازمه

پس این انرژی از کجا تامین بشه؟ 

می‌دونستی اگه بدن بفهمه داره میره تو حالت قحطی 

خود به خود حالت تدافعی رو فعال می کنه و نمی‌ذاره حتی یک گرم چربی بسوزه؟ 

من تازگی ها با خانم الهام کیوانی آشنا شدم

نمیدونم که باهاش میتونم لاغر بشم یا نه

ولی سعی خودمو می کنم

این پنج روز کاهش داشتم و مشخصه، صورتم خیلی بهتر شده و خوشگلتر تر شدم، ورمم رفته، شکمم هم قسمت معده خوب کوچیک شده، به لحاظ وزنی هم من هرروز وزن میکنم ، روز دوم عجیب بود ک دو کیلو بیشتر نشون میداد ترازو ، و یواش یواش وزنه رفت پایین )آب ذخیره کرده بود بدنم( الان نیم کیلو از وزن اولیه بیشترم، ک اونم هر بار بعد تایم افطار بدنم تخلیه انجام میده و وزن میره پایین ، خیلی نگران وزن نباش چون ممکنه از ذخیره آب باشه و طبیعیه 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
خب گلم من خودم چاقی هستم که بارها تلاش برای لاغری کردم ولی لاغر نشدماما فکر نمی کنی اگر به بدن سوخت ...

چیزی اگه از رژیم فست و رژیم کتوژنیک میدونستی کم میکردی 

تبلیغات هم بزار برا خودت باشه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
اصلا ادم باید توی هر برهه از زندگیش مراقب باشه تا دچارش نشه ، بعضیا به بهانه های مختلف میخورن

اگه هم دچارش شدی راه درمان داره و اگه تو مشکل اضافه وزن نداری وجودت اینجا نیازی نبود عزیزم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
این پنج روز کاهش داشتم و مشخصه، صورتم خیلی بهتر شده و خوشگلتر تر شدم، ورمم رفته، شکمم هم قسمت معده خ ...

اگه مارو نمیزنی بگم که بدنت رفته تو فاز قحطی و داری عضله از دست میدی

ྀིྀི😌💅🏻

اگه مارو نمیزنی بگم که بدنت رفته تو فاز قحطی و داری عضله از دست میدی

چرت و پرت هایی ک همه ی آدما بعد شروع رژیم میشنون ، ترس از افتادن توی قحطی و هیچ وقت رژیم نگرفتن و روز ب روز چاق شدن ، بای بای 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
کاش حداقل از یه دکتر درست حسابی یه برنامه غذایی درست میگرفتی

ادمای نفهم مثل تو چقدر توی جامعه زیادن ، بالاتر توصیح دادن ک آدمایی مثل تو نیان 

ولی حالا جوابتو میدم، تو از کجا میدونی ک تاحالا دکتر نرفتم ؟ یا تحقیق و مطالعه نداشتم ؟؟ رژیم فست ک همون روزه داریه علمیه، بدن بعد سوزوندن ذخیره قند. بعد ۸ ساعت شروع ب سوزوندن سلول چربی میکنه، اروپا و آمریکا  الان روی آوردن به روزه داری و رژیم فست بعد تو یه چیز یاد گرفتی ک بری دکتر یا بگی میوفتی توی فاز قحطی 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
ادمای نفهم مثل تو چقدر توی جامعه زیادن ، بالاتر توصیح دادن ک آدمایی مثل تو نیان ولی حالا جوابتو میدم ...

حداقل این رژیم تخیلی رو برای خودت نگه دار چهارتا آدم اینجا میبینن میرن انجام میدن خودت که برو انقدر آب بخور تا تجزیه شی مهم سلامتی بقیه است 

ྀིྀི😌💅🏻

حداقل این رژیم تخیلی رو برای خودت نگه دار چهارتا آدم اینجا میبینن میرن انجام میدن خودت که برو انقدر ...

عزمزمه به تو هم پیشنهاد میکنم دو هفته روزه بگیری ، مشکل تنبلی تخمدانت حل بشه، توی گوگل سرچ کن تنبلی تخمدان و روزه داری 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
2810