2777
2789

من از هفت صبح تا 7 شب سرکارم یعنی 8 میرسم خونه 

شام که میخورم دیگه بعدش اصلا حال ندارم کارامو بکنم حتی در حد حمام رفتن 

مجردم هستم 

شماها چیکار میکنید 

تایم کاریت خیلی زیاده.. ۱۳ ساعت بیرون خونه ای

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایی که میری کار میکنی زیاده

جای نزدیک تر و ساعت کمتر نمیتونی بری؟

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

من کارم خونس راختم.البته بعضیا فک میمنن سخت نیست😂😂😂در خالیکه باید سر موقع برسه و....

اما حین کار کردنم هم به خودم میرسم هم کلاس هم خریدا و هم کارای خونه.پرفکت پرفکتم نیست ولی خوبه.

منم مث تو بودم مشکل مالی نداشتم شوهرمم ب شدت مخالف کار کردنم بعد ۸ سال تونست بالاخره راضیم کنه الان کمتر از یکماهه ک دیگ خونه دار شدم....میبینم خونه داری بهتره هردورو ک امتحان کردم آدم زودتر فرسوده میشه ولی مجرد شغل داشته باشه خوبه مستقل باشه مث تو خوبه....چون نمیتونستم ب خودم برسم ۷ صبح میرفتم ۹ شب خونه می‌رسیدم ب خودم و زندگی نمیتونستم برسم برا همین دیگ ب حرفش کردم و دیدم زن نمیتونه هم خونه دار باشه هم شاغل چون زود فرسوده میشه

من از 5صبح تا 8شب طول می‌کشه سرکار و رفت آمد 

میام خونه شام و خواب 

حق داری آدم انرژی ندارع 

ولی پنجشنبه جمعه کل کار خونه میکنم غذا میپزم  می‌زارم یخچال برای طول هفته تو پک 

تا میام می‌زارم ماکروویو دوروز یک بار هم لباس تو لباسشویی وظرف تو ظرفشویی می‌زارم 

عملا جز جمع جور کردن و جارو کاری ندارم برای پنج شنبه جمعه ولی خیلی ها هستن که می‌دونم میتونن با انرژی یا اجبار تا 12شب هم کار خونه کنن 

خدا قوت بهشون 

ی ارایشگاه نزدیک سرکارت پبداکن بین روز دوساعت مرخصی بگیر بروبه خودت برس باز برگرد سرکار یا برو خرید گن د.وباره برگرد...آنلاین شاپ خوب ومعتبر م الان زیاده برا خرید یا فروشگاههای خیلی خوب ...اینستا سرچ کن... البته که تایم کاریتون بالاست ..بی انصافیه...

2810