2777
2789
عنوان

یعنی دلشو شکستم

170 بازدید | 14 پست

من با شوهرم یکساله که عقدیم 

کاملا  سنتی 

راستش از رو علاقه نبود بیشتر با اصرار خونواده و  اینکه سنت بالا میره و این حرفا 

راستش تو این یکسال جز یه وابستگی حس خاصی بهش نداشتم .

چند شب پیش که دلم گرفته بود با دوستم درد و دل کردم تو چت 

و اینم چتمونو دیده 

از دیشب باهام حرف نمیزنه 

صبح دیگه  کلافه شدم باهاش بحث کردم 

سرش داد کشیدم که احساس آدم دست خود آدم نیست  منکه بزور نمیتونم عاشقت باشم ولی دوستت دارم اگه میخوای جدا شی من حرف ندارم اگه اینقدر اذیتت کرده حرفم

اونم گفت تو خواب ببینی که بزارم جداشیم 

بعدشم  دیگه حرف نزدیم 

صم بکم رسوندم سرکار .

الان بنظرتون چیکار کنم

ما زیاد قهر و آشتی نداشتیم

جز یبار دیگه که سر جدایی بحث کردیم که اونم ختم بخیر شد 

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 

من جای اقا بودم میرفتم

چون جایی که بهم حس اویزون بودن بده و زنه بهم حس نداشهه باشه مفت نمی‌ارزه 

طبق تجربه 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش شوهرمم تکلیفش با خودش روشن بود

ولی وقتی بره طول میکشه تا کسی رو پیدا کنید که‌اینجوری دوستون داشته باشه و اون موقعس که پشیمونی میاد 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بزور که نمیشه عاشق شد عشق دست خود آدم نیست

عشق هم دست خود ادمه

اگه بخوای کور باشی و یکی رو نبینی ، نمی‌بینی

اگه میخوای به ویژگی های خوبش دقت کنی و عشق رو با اون تجربه کنی، شک نکن به یه سال نکشیده عاشق و شیفته اش میشی 

بهت قول میدم 

این کاربری دست چندین نفر است.
والا کاش فیلم یه ازدواج فامیلی مسخره هر دومون رو بدبخت کرد

ازدواج اول منم همین بود من همون وابستگی رو هم نداشتم توی نامزدی هم بهش گفتم ولی هیچی به هیچی آخرم بعد از ۵ سال دید نه واقعا محبتی نمی گیره ازم راضی به جدایی شد .

ازدواج اول منم همین بود من همون وابستگی رو هم نداشتم توی نامزدی هم بهش گفتم ولی هیچی به هیچی آخرم بع ...

منم همین حس رک دارم ولی پسر داییمه 

خونواده هامون خیلی بهم وابسته

خودشم به هیچ عنوان راضی به جدایی نیست

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 
منم همین حس رک دارم ولی پسر داییمه خونواده هامون خیلی بهم وابستهخودشم به هیچ عنوان راضی به جدایی نیس ...

ماله منم پسر عمه م بود . خانواده ها از هم پاشیدن ولی خودشون مقصر بودن. پولشو ما خوردیم البته