2777
2789

آشنای دورن 

خانواده و.... کامل میشناسیم 

تو صحبت هاهم خوب بوده 

ولی واقعااا نگرانی های دیگه دارم! نکنه مامانش بد باشه !

نکنه هی بخواد منو تغییر بده؟چون مشخصه دختر مستقل و توانا تو جامعه دوست داره 

مثلا گفتم شاید ادامه تحصیل ندم ، گفت هر طور دوست دارید ولی شما انقدر توانایید و...که می تونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودشون تحصیلات و شغلشون و درآمدشون در چه سطحیه عزیزم؟ و اینکه بنظرم برای شناخت خانواده مساور میتو ...

سطح قابل قبولیه  دوره و.... زیاد شرکت کردن وبین همکاراشون نفر اول شدن 

تو کارشون موفقن ولی بازم میتونن پیشرفت کنن و ادامه تحصیل بدن

ببین این زمانی که بهش میگن زمان نامزدی و برای اشناییه هرچی طولانی تر بشه ادما خود واقعیشونو بیشتر نش ...

اره 

مشکل اینجاست که ما دیگه سوالی برای شناخت از هم نداریم یا در حد چندتا مونده و از هم دوریم 

اره مشکل اینجاست که ما دیگه سوالی برای شناخت از هم نداریم یا در حد چندتا مونده و از هم دوریم

خب اینطوری که نمیشه شناخت پیدا کرد

باید یه مدتی رو باهم بگذرونید در حد بیرون رفتن ساده

هیلی از رفتارارو میشه از رفتار طرف با بقیه ی مردم فهمید 

سطح قابل قبولیه دوره و.... زیاد شرکت کردن وبین همکاراشون نفر اول شدن تو کارشون موفقن ولی بازم میتون ...

عزیزم منم همسرم دوست داشتن فعال باشم البته منم خودم لیسانس دارم ، ایشون ارشد داشتن شغلشون هم توی یه ارگان خیلی خوبه، توی کارشون هم حرفه ایی هستن اما وقتی باهم صحبت کردیم و دیدن مثلا ارشد خوندن با روحیات من سازگار نیست کاملا منو حمایت کردن و گفتن هرطور دوست داری عمل کن و من دوست دارم تو خوش حال باشی، البته همسر من دوست داشتن من فعال باشم بخاطر خودم مثلا کلاس مهارتای مختلف مثل زبان شرکت کنم و .. نه که صرفا ادامه تحصیل بدم یا کار کنم و اینا . در حال حاظر هم هیچ مشکلی نداریم تو این زمینه البته بگم این بستگی به طرف مقابلتون داره که چقدر حامی شما هست چقدر خوش حالی شما براش مهمه و اینکه شخصیتش طوری هست که اگر کاری خلاف میلش انجام بدید بهتون احساس ناکافی بودن بده و شما رو مقایسه کنه یا نه 

عزیزم منم همسرم دوست داشتن فعال باشم البته منم خودم لیسانس دارم ، ایشون ارشد داشتن شغلشون هم توی یه ...

الان مثلا همسرم میخوان احتمالا آزمون دکترا بدن و به عنوان شغل دوم همزمان هم آزمون کارشناس رسمی دادگستری مربوط به فیلد کاری خودشون شرکت کرده بودن خدا رو شکر قبول شدن و مصاحبه و همه چیز رفتن منتظر نتیجه ن اما هیچ وقت تو این موصوعات به من فشاری نیاوردن