2777
2789

جانم

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعام کن امام رصا نکام کنه بدجور احتیاج به نگاش دارم

قراره برم قم برات تو حرم حضرت معصومه دعا میکنم قشنگم 💕

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

من فردا میرم حرم برای دعای کمیل البته کرونا گرفتم ان شاالله اگه بهتر بودم و رفتم برات دعا میکنم حتما 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ممنون عزیزم ❤❤❤

خواهش میکنم عزیز دلم 💕

2810