2777
2789
عنوان

داداشم یه حرکتی کرد خ ناراحت شدم

373 بازدید | 29 پست

چند وقت پیش پشت سر شوعرم حرف زد گفتم یکبار دیگه بحرفی باعات قطع رابطه میکمم داداشم خ مهربونه ولی زنش خیلی تخریکش میکنه اینم دهن بینه متاسفانه.گذشت این موضوع سر ظهری چند جمعه پیش زنگ زد بریم بیرون همسرم گفت من حوصله ندارم خلاصه همسرم گفت دوست داری بیا خونمون که نیومد ولی ناذاحت شد .خلاضه دو روز پیش شوهرم از پشت گوشی بهش سلام رسوند اصلا ج نداد گفتم سلام میرسونه گفت خوب چی کار کنم مثلا بگم سلامت باشی .گفتم ناراحت شدم هیچی نگفت ورفت .حالا شنبه تولد خانمشه که کلی پشت سر من حرف زده وداداشمو پر کرده .امشب داداشم زنگ زد که مثلا تیریک بگم به زنش شنبه یه کادو بگیرم ببرم منم ج ندادم.به نظرتون چی کار کنم

خانم داداشم پشت سر همه خانواده کلی حرف زده هرچی من مدارا میکنم بیشتر داداشمو تحریک میکنه ولی در ظاهر خودشو دوست نشون میده برادرم سادست توی حرفاش حرفای این دختره رو میزنه ولی چون جنس حرفاش تغییر کرده همه فهمیدیم حرفای خودش نیست

چقد سر همسراتون دعوا میکنین با هم 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادت باشه که آخرکاراین تویی که با همسرت میمونی نه داداش وزن داداشت هرکی حرمتتو نگه داشت تو هم به همون اندازه مایه بگذار

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
هرطور با خودت و همسرت رفتار میشه همونطور رفتار کن.

با من خوبه ولی با همسرم در طاهر جلوش خوبه ولی پشت سرش نه.حالا جرات کرده جلوش طوری رفتار کنه که همسرم ناراحت شد گفت داداشت چرا بی احترامی میکنه

اینکه از روی جنس حرفا که فرق کرده میگید حرفهای خانمشه خیلی بدو ظالمانس

نه بابا جلوی خودم دختره بد داداشمو گفت که توی عروسیشون کم پول داده و.....دختره خیلی پرو.داداش بررگم با ازدواجش مخالف بوده کلی بدشونو گفت