2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان باردارنیستم ولی اومدم تجربمو بگم 

برا دخترم ازتمام مکملهایی که دکترداد استفاده کردم حتی دائم پودرلیدی میل خوردم دخترم با وزن۲۸۰۰متولد شد اما طولی نکشید حتی افزایشذوزن پیداکرد وبه شدت ماشاالله تپل شد الان ۶سالشه وتقریبا تو رژیمه اما اون چاق خپلو نیستش نسبت به هم سن وسالاش ماشاالله تپل تره 

حالا براپسرم گفتم من که دارم غذاهای خوب میخورم دیگه نیازبه مکمل ندارم خلاصه سرسری گرفتم ونتیجش تولد یه نوزاد سه کیلو وهفتصد گرمی اونم اوایل۳۷هفته متولد شد ولی وزن گیریش سخت شد والان پنج کاهشه واون وزن مطلوب رو نداره 

خواستم بگم حتما مکملهاتونو استفاده کنید چون به رشد بعدازتولد کمک میکنه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من الان زایمان کردم از اول تا اخر بارداری دکتر ویتامین دی ۱۰۰۰ وفروفورت گاین داد هرچی گفتم پس مولتی ...

دقیییقا دکتر منم اصلا مولتی ویتامین نداد و گفت نیازی نیست الان عذاب وجدان دارم 😐😐هرچی بهش گفتم مولتی بنویس گفت چون دیابت بارداری داری قندتو می‌بره بالا نمی‌دونم فقط ففول و ویتامین دی داد

من الان باردارنیستم ولی اومدم تجربمو بگم برا دخترم ازتمام مکملهایی که دکترداد استفاده کردم حتی دائم ...

من سر دخترم دکترم فرق میکرد خیلی مکملای خارجی و خوب میداد همه امریکایی بود اما الان سر دومی از اول بارداری تا الان فقط ویتامین دی ۱۰۰۰و‌ففول بهم داده هرچی گفتم گفت قندتو می‌بره بالا مولتی 🤦منم سرخود نخوردم

ویتامین دی و اهن ه شبکلسیم ی سب در میون

پس شماهم مولتی نمیخوری؟منم فقط ففول و ویتامین دی حتی کلسیم نمیخورم فقط ی مدت چون دستم گز گز میکرد بهم منیزیوم داد

دقیییقا دکتر منم اصلا مولتی ویتامین نداد و گفت نیازی نیست الان عذاب وجدان دارم 😐😐هرچی بهش گفتم مول ...

بله فکرکنم اشتها زیاد میکنه تو دیابت خوب نیست،،،ولی من دیابت نداشتم اوایل اواخرم لب مرز بودم اما نداد 

من سر دخترم دکترم فرق میکرد خیلی مکملای خارجی و خوب میداد همه امریکایی بود اما الان سر دومی از اول ب ...

منم برا اولین بچه ام یه دکتر دیگه بودم مولتی و اینا داد سردومی یه دکتر دیگه بودم اصلا اعتقادی به مولتی نداشت

منم برا اولین بچه ام یه دکتر دیگه بودم مولتی و اینا داد سردومی یه دکتر دیگه بودم اصلا اعتقادی به مول ...

دقیقا منم همینجور نکنه هر چی سنمون می‌ره بالاتر نیازی به مکمل نداریم 😂

2810