2777
2789
عنوان

شوهر بی درک

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
همین الان که عقده هفت تومن تور کرایه کردم 3 تومن دادم پول گیفت تالار گرون فقط ورودی 100 تومن همه چی ...

اره درکت میکنم پسر برادرم همینطوری بود انقد خجالتی بود روز عروسیش نیومد حتی یه ذره برقصه یه عکسم نگرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا من این چیزارو تحربه نکردم شوهرم خرج همه چیو خودش داد ن منت کسی ن زور کسی یهمون رسید خدا ...

کاشکی همه اختیارات دست مادرشوهر پدر شوهرم بود از بس که خوب و لارج هستن شوهرم نه چلم میکنه

البته مادرشوهرم با من دست به یکی میکنه شوهرمو سر جاش میشینه ولی بازم حرص میده

اره درکت میکنم پسر برادرم همینطوری بود انقد خجالتی بود روز عروسیش نیومد حتی یه ذره برقصه یه عکسم نگر ...

منم از همین میترسم میگم عروسی جدا بخدا زشته اخه نیاد

سنتی بوده با انتخاب خانواده منم حف انتخاب داشتم البته

ببین عزیزم بهتره از کسایی بپرسی که خانواده شوهرشون براشون عروسی گرفتن من عروسیم وهمه کاراش خوده شوهرم انجام داد حتی هزار تومن هم نزاست پدرومادرش خرج کنن واسه همین راحت هر چی میخاستم به خودش میگفتم 

ببین عزیزم بهتره از کسایی بپرسی که خانواده شوهرشون براشون عروسی گرفتن من عروسیم وهمه کاراش خوده شوهر ...

مشکل من شوهرم که نمیزاره باید به مادرشوهرم بگم تا راضیش کنه🙁🙁🙁

من شوهرم خودش وضعش خوبه اما پدرشوهرم شوهرم خیلی پولداره برای همین خودش میده 

مشکل من شوهرم که نمیزاره باید به مادرشوهرم بگم تا راضیش کنه🙁🙁🙁من شوهرم خودش وضعش خوبه اما پدرشوهر ...

به نظرم تو هم شرط بزار بگو من حتما باید هر چقد مهمون میخام دعوت کنم ولی خیلی حیفه حالا که وضعشون خوبه یه عروسی درست حسابی بگیر حتما فیلمبردار بیار من نیاوردم تو عروسیم گفتم نمیخام الان که فیلمای عروسی بقیه رو میبینم چقدقشنگه حسرتش میخورم

به نظرم تو هم شرط بزار بگو من حتما باید هر چقد مهمون میخام دعوت کنم ولی خیلی حیفه حالا که وضعشون خوب ...

ههیییی مادرشوهرم گفت مگه میشه نباشه حتما راضیش میکنم مگه دست اونه 

خداکنه راضیش کنه

این همه خرج میکنی تنهاچیزی که از اون روز میمونه برات عکس وفیلماشه

دقیقا منم میگم پس اگه برای خودمونه من اکس و فیلم میخوام اکه هم برای مردمه من نمیخوام واقعا