2777
2789
عنوان

شوهر بی درک

242 بازدید | 27 پست

بچه ها هفته دیگه عقدمه تالا و شام میدیم

مادر شوهرم اینا 100 تا مهمون گفتن ما هم مثل اونا 100 تا گفتیم بعد مادرشوهرم گفت برای جاری بزرگه 450 نفر غذا داده

اما همسر من نمیزاره میکه نه برای چی دعوت نکنید چون خجالتیه هم من حرص میخورم هم مادرشوهرم برای عروسیم نمیزاره کا مهموناشون دعوت کنن هی میگه نه مادرشوهرم میکه عروسی آخرم باید دعوت کنم نمیزاره

دارم از دستش کلافه میشم فیلمبردار هم نمیاره تو خانوما هم نمیاد

چیکارش کنمممممم

گفتم عروسی جدا بگیرن برام حالا که انقدر اذیت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خجالتیه یا خسیس😐

خسیس نیست خرج ذو اون نمیخواد بده اصلا مادرشوهرم و پدر شوهرم میدن 

جاریم 10 سال پیش اینطور بوده بعد شوهر من نمیزاره همش از مهمونا کم میکنه

یه بار میخای عروسی بگیری حداقل جوری بگیر چند سال بعد بقیه رو که دیدی حسرت نخوری😐

از همین الان که عقده دارم حسرت میخورم

آتلیه نمیاد فیلمبردار نمیاره برای عروسی هم همینطور مبگه با گوشی بگیرید بعد تو خانوما نمیاد مهمونامون کم میکنه هم برای عقد هم عروسی

چ عروسی چرتی ینی حتی فیلم عروسیم نیست😐ولی خب نمیتونین بزور بگین بیارن خرجشو اونا میدنخرج عروسیو بای ...

همه رو پدر شوهر مادر شوهرم میدن برای پذ بزرگ دادن برای همسر منم میدن 

عقد با اوناس کامل اما عروسی مهمونای خودمون با خودمونه دارم از دست شوهرم چل میشم

خب این دیگه کار خودته راضیش کن هر جور دوس داری عروسیتو بگیر عروس تویی عزیزم یکم شرط وشروط بزار

جآریم ده سال پیش 450 تا عقد گرفته 1200 تا عروسی 

اگه احساس ناراحتیم داشته باشم خانوادم خفم میکنن که برای چیزای الکی 

از همین الان که عقده دارم حسرت میخورمآتلیه نمیاد فیلمبردار نمیاره برای عروسی هم همینطور مبگه با گوشی ...

چ اعصاب خورد کن منم عروسیم خیلی ساده گرفتم الان انقدر پشیمونم هر چقدر بیشتر برا عروسیت خرج کنن بعدا قدرت بیشتر میدونن بعدا نمیگن اخی چ خوبه عروسمون که زیاد بهمون فشار نیاورده بر عکس قدرت نمیدونن

چ اعصاب خورد کن منم عروسیم خیلی ساده گرفتم الان انقدر پشیمونم هر چقدر بیشتر برا عروسیت خرج کنن بعدا ...

همین الان که عقده هفت تومن تور کرایه کردم 3 تومن دادم پول گیفت تالار گرون فقط ورودی 100 تومن همه چی خوب گرفتن خانواده همسرم حرف ندارن خودش میگه نه فیلمبردار مطمئن نیست خجالت میکشم تو خانوما نمیام مهمون کم دعوت کنین

همه رو پدر شوهر مادر شوهرم میدن برای پذ بزرگ دادن برای همسر منم میدن عقد با اوناس کامل اما عروسی مهم ...

نمیدونم والا من این چیزارو تحربه نکردم شوهرم خرج همه چیو خودش داد ن منت کسی ن زور کسی یهمون رسید خداروشکر همه چی طبق سلیقه خودمون بود البته هنوز عروسیمونو نگرفتیم

نمیشه بزرگ تراتون دوباره درمورد نحوه برگزاری مراسم صحبت کنن؟