2777
2789

پسر ۱۳ ماهم تب کرده

بردمش دکتر ایبوپروفن و سرماخوردگی کودکان و آزیترومایسن داده هز ۸ ساعت

فقط چند سی سی بدم ننوشته

زنگ زدم دکتر رفته بود

کسی میدونه چقد بدم

وزنش حدود ۹ کلیو و ۷۰۰ هست

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

کسی آنلاین نیست؟؟؟

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدومشو الان نمیدونی باید چقدر بدی؟

هر سه تاشو

ولی تب بر واجبه بدونم 

تا جاییکه من می‌دونم از هر کدوم دو سی سی باید بدی ولی بزار بقیه هم بیان نظر بدن

ایبوپروفن هم یه ربع بیست دقیقه بعد غذا بده نباید معده ش خالی باشه ، بین شربت ها هم فاصله بنداز حداقل نیم ساعت 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
هر سه تاشوولی تب بر واجبه بدونم

ببین من دخترم دوسالشه 

پروفن و سرماخوردگی دکتر گفته دو سی سی 

ولی خب وزن دخترم ۱۱ کیلوئه 

شما هم فکر کنم باید این دوتا رو دو تا دو و نیم سی سی بدی 

ازیترومایسین و ولی نمیدونم عزیزم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اورژانس ۱۱۵ راهنمایان میکنن

من یه بار زنگ زدم گفت صدامون ضبط میشه نمی تونیم راهنمایی دارویی کنیم زنگ بزن به فلان شماره( اشتباه نکنم ۱۹۴ بود) زنگ زدم هرچی منتظر بودم اپراتور نیومد جواب سوالمو بده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ببین من دخترم دوسالشه پروفن و سرماخوردگی دکتر گفته دو سی سی ولی خب وزن دخترم ۱۱ کیلوئه شما هم فکر کن ...

دو سی سی باید بدی فکر کنم عزیزم دو و نیم زیاده

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اورژانس ۱۱۵ راهنمایان میکنن

زنگ زدم میگن ما نمیدونیم