2777
2789
عنوان

از اکسم پول خواستم و زیر یک ثانیه ریخت واسم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 137 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک قبلت رو خوندم و فهمیدم چقدر خرابکاری کردی و زندگی طرفو نابود کردی 

دوست معمولی پسر؟ بعد کات با دوستش میری بیرون؟

من جای این پسر بودم نگاهم نمیکردم

خودت روت میشه این پولو ازش بگیری و خرج کنی؟

ببین اول اینکه ب ت ربطی نداره دوم اینکه دلم خواسته سوم اینکه دوست معمولی بودن اونا فاز احساسی ک نداش ...

پسرا به هیچ دختری به عنوان دوست معمولی نگاه نمی کنن 

چند سالته متاسفانه عاقلانه رفتار نکردی 

اگه ازدواج هم می کردی با این رفتارها موجب تنش تو زندگیت میشدی

خب نگفتی کات کردنتون از طرف شما بوده یا ایشون؟اگر بخاطر رفتارات باهات کات کرده و دلت هنوز باهاشه،ازش ...

بیین اون کات کرد از بس من دعوا و اعصاب خوردی راه مینداختم خسته شد 

و اینکه حدود ۶ ماه بعد کات واسه تولدش کادو خریدم اصلا نگرفت و رفت 

خدا شانس بده اکست وضعش خیلی خوبه؟تو رو خدا اینا رو از کجا گیر میارین به منم بگین اینهمه بلا سرش آورد ...

اره وضعش خوب بود الان بهتر هم سده توی مهمونی باهاش اشنا شدم

😐اکس پول سی؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تا ده تومن میشه کارت ب کارت کرد... قبلا 5تومن بود.. یسری خاستم ده تومن کارت ب کارت کنم، 5با عابر،، 5دادم کارمند بانک سیستمی زد بحساب طرف

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره وضعش خوب بود الان بهتر هم سده توی مهمونی باهاش اشنا شدم

چی کارست؟

خوش به حال شما پولدارا تو مهمونی آشنا میشین یه چیز خوب گیرتون میاد قدرشو نمیدونین 

خدایی قدرشو بدون انقد اذیتش نکن هر کی بود دیگه پیامتم نگاه نمیکرد