2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که تو دوره دوستی بهت خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست
برای آروم شدنم دعا کن تویه دلم یه معذرت خواهی هم حتی مونده 😞

امیدوارم حالت بزودی خوب بشه.اون آدم هیچ ارزشی نداره که بخواد ازت معذرت خواهی کنه.فقط از شرش خلاص شو.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

امیدوارم حالت بزودی خوب بشه.اون آدم هیچ ارزشی نداره که بخواد ازت معذرت خواهی کنه.فقط از شرش خلاص شو.

درسته که ارزشی نداره ولی این کمترین حقه منه 

من نمیدونم کارم درسته یا غلط ولی هر روز ده بار برای هر دوتا شون آه میکشم که به جون هم بیفتن و بلای جون هم بشن و من هم شاهد زجر کشیدنشون باشم چون سه سال زجرم دادن انگاری یه فاحشه اومد و یک شبه تمام زندگیم رو دزدید و شریک زندگیم باهاش همکاری کرد خیلی دردناکه که حتی صدام هم در نیومد

ای خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته که ارزشی نداره ولی این کمترین حقه منه من نمیدونم کارم درسته یا غلط ولی هر روز ده بار برای هر د ...

میفهمم عزیزم سخته. خدا لعنت کنه هردوشون رو.

مطمعن باش بی جواب نمی مونن بخدا دیدم که بهت میگم من خودم مجردم اما بودن کسایی که در حقم بدی کردن ولی پس دادن هرچقد که اذیت شدم اذیت شدن توام بسپار به خدا. اونقد زمین گرده جوری تقاص پس بدن بعد بفهمی همه چیز این دنیا با نظم برنامه ریزس شدس.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ