2777
2789

بازم تاپیک زدم تو این موضوع بیشتر توضیح دادم، خیانتش از تو گوشی بود، گفتم دیگه بر نمیگردم ولی برا درست کردن رابطمون واقعا تلاش کرد بعد هم اومد خاستگاری، (بحث ازدواجو خاستگاری رو از قبل لو رفتن خیانتش باهم داشتیم، من خودم از خونوادم میترسیدم عقب مینداختم) حالا شما جای من بودید ازدواج میکردید یا نه, ۲۷ سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یه طرف خیانت کرده 

از یه طرفم اومده خاستگاری،میتونست نیاد 

نمیدونم چی بگم تکلیفش مشخصه؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂

چقدر شبیه منه داستانت

میدونی الان کجای کارم؟

خیانت کرد اومد پشیمان شد و خاستگار کرد که از دستم نده بعد الان بعد از هفت سال دوستی و هفت سال زندگی من حدود یک ماهه که تنهام ترکم کرد به خاطره یه بیوه زن زشت

چقدر شبیه منه داستانتمیدونی الان کجای کارم؟خیانت کرد اومد پشیمان شد و خاستگار کرد که از دستم نده بعد ...

البته امیدوارم که تو و هیچ بانویی به این نقطه از زندگی نرسید تحملش دردناکه ولی حواست رو جمع کن حتما پیش یک مشاور کار درست دوتایی برید مشاوره قبل ازدواج هرچند که در هیچ ازدواجی هیچ تضمینی وجود نداره

چقدر شبیه منه داستانتمیدونی الان کجای کارم؟خیانت کرد اومد پشیمان شد و خاستگار کرد که از دستم نده بعد ...

چرا مهریتو نمیزاری اجرا طلاقتو بگیری؟

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

چرا مهریتو نمیزاری اجرا طلاقتو بگیری؟

فعلا چون این شهر سر کار میرم به بودن تویه خونه احتیاج دارم اگر بزارم اجرا ممکنه بیاد تهدیدم کنه یا ممکنه بیاد کتک کاری کارم که تمام شد یک ماه دیگه اجرا میزارم و میرم

فعلا چون این شهر سر کار میرم به بودن تویه خونه احتیاج دارم اگر بزارم اجرا ممکنه بیاد تهدیدم کنه یا م ...

متولد ۷۰ هستی حیف عمرت جوونیت که بپای این کفتار حروم بشه خودتو آزاد کن آفرین.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ