2777
2789

سلام لطفا کسایی که تجربه درمان کودک بیبی دیجیتال دارن توضیح بدن، من پسرم 3 سالش زیاد با موبایل و تلوزیون بود الان گفتار در حد 3 کلمه داره الان حدودا یک هفته هستش دیجیتال رو قطع کردم بردم دکتر مغز و اعصاب گفت اتیسم خفیف هستش باید گفتار درمانی شروع کنی فردا میبرم گفتار درمانی لطفا توصیح بدین چقدر طدل میکشه؟ و درمان به چه صورت هستش کسی تجربه داره ممنون

عزیزم میشه ازتون علت اونیسم رو بپرسم؟ من شنیدم به علت ناراحتی های زمان بارداری و اضطراب مادر ایجاد میشه ایا حقیقته؟ من برادرشوهرم اتیسمه خیلی نگران نوزادمم توروخدا کمکم کن 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من یک کانال تو ایتا دیدم می‌گفت حتی کتاب داستان و داستان تخیلی تعریف کردن هم قطع کنین هرچیزی که مجازیه و اونو از دنیای واقعی دور میکنه،معمولا شیش ماه جواب میده و حتی زودتر که دیدن بچه حرف میرنه،انشالله اوتیسم نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه ازتون علت اونیسم رو بپرسم؟ من شنیدم به علت ناراحتی های زمان بارداری و اضطراب مادر ایجاد م ...

بهتره تمام علائم رو از اینترنت تحقیق کنی و در صورت نیاز از اول بتونی شرایط رو کنترل کنی، ولی فکر کنم تا حالا علتش معلوم نیست و اضطراب بارداری هم میشه دخیل باشه