2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 54 پست
کیسه آب بترکه تا ۷۲ساعت برای بچه هیچ مشکلی بوجود نمیاد ولی مادر ۶ساعت وقت داره خودش رو برسونه بیمارس ...

من اگه کیسه ابم پاره شه توخونه نمیتونم طبیعی بیارم بچمو چون دیابت دارم باید سز شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی قندخونت بالاس من باداروکنترل کردم

من اصلا آزمایش قند خون دو سه ساعته دکتر برام ننوشت.فقط قند خون ناشتا و میانگین قند خون سه ماه گذشته نوشت نرمال بود.ممکنه قندم بالا باشه؟چون اون غربالگری رو ننوشت برام 

من اصلا آزمایش قند خون دو سه ساعته دکتر برام ننوشت.فقط قند خون ناشتا و میانگین قند خون سه ماه گذشته ...

اگه آب زیادمیخوری حتما بالاس ولی بگو برات بنویسه ازمایش قند من خودم خونه دستگاه قند دارم 

بچه ها سوال من اینه که ممکنه تواین دوسه روز دردم بگیره باتوجه به اینکه یک سانت بازشدم یاممکنه یه هفت ...

زایمان طبیعی هیچیش مشخص نیست.من نزدیک چهل هفته ام هیچ دردی ندارم.شما هم الان دهانه رحمت یه سانت بازه بستری نمیکنن درد هم ممکنه نیاد حالا حالا ها سراغت.حالا یکم با ورزش لگن و پیاده روی ممکنه دردت شروع شه.دهانه رحمم نرم باید باشه.

تا دردات پشت هم نشده نرو بیمارستان اذیتت میکنن

نمیشه منتظر درد موند من خودم با پای خودم بدون درد رفتم بیمارستان سه ساعت بعد زایمان کردم دوستمون هم باید مراقب حرکات جنین و کیسه آب باشه

2810