2777
2789
عنوان

خانمهایی ک غربت زندگی کردن بیان خواهشاً

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 92 پست
من با همشهری ازدواج کردم ولی به خاطر شغلش رفتیم راه دور خیلی خوبه خیلی مخصوصا منکه اعصابم یه سری چیز ...

من لرم اون کورد آزمون قبول شد رفته جنوب الان موندم چ جوابی بدم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد شرایطت مثل منه

ما هم باید از تهران بریم به جنوب برای کار همسرم

البته ما ۴ ساله ازدواج کردیم

راستش من خوشحالم با اینکه خیلی به خانوادم وابسته‌م

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چقد شرایطت مثل منهما هم باید از تهران بریم به جنوب برای کار همسرمالبته ما ۴ ساله ازدواج کردیمراستش م ...

تو ازدواج کردی ولی من هنوز نه خیلی میترسم چون بابام مخالفت داره 

ببین اگه میخوای اونجا بشینی تو خونه و غصه بخوری و افسردگی بگیری سختته.. ولی اگه بری دوستای جدید پیدا کنی یا خودتو سرگرم کنی سرکار بری باشگاه بری کلاس بری و با همسرت خوش بگذرونی آسونه برات. .. الان چه مدلی هستی؟ با فامیلات خوش میگذره؟؟ از اینایی که همش دور هم جمع میشید یا سال تا سال همو نمیبینید؟؟ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین اگه میخوای اونجا بشینی تو خونه و غصه بخوری و افسردگی بگیری سختته.. ولی اگه بری دوستای جدید پیدا ...

سال تا سال خوشم نمیاد از جمع بعد اینکه من از صبح تا پنج غروب سرکارم کادر درمانی 

اگه ذات طرف خوب باشه همه جا باهاش خوبه

من دوستم باهاش پسر خوبیه ولی بابام مخالفت داره بخدا دارم دیوونه میشم نمی‌دونم چیکار کنم

سال تا سال خوشم نمیاد از جمع بعد اینکه من از صبح تا پنج غروب سرکارم کادر درمانی

خوب با این روحیاتت دووم میاری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
تو ازدواج کردی ولی من هنوز نه خیلی میترسم چون بابام مخالفت داره

راستش پدر منم هنوز نمیدونه باید بریم

من راضی نبودم برم همسرم باید برای طرح بره بهم گفت میخوای دو هفته اونجا باشم دو هفته بیام تهران گفتم حرفشم نزن جمع میکنیم میریم همونجا

اگه دوستش داری و مرد خوبیه ارزش داره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چرا تعطیلات نمیرین عید و تابستون و ..

اتفاقا تعطیلات ما زیاده خانواده فرهنگی زیاد می ریم ولی وقتی درگیر کار و مدرسه و خیلی چیزای دیگه بشی نمیشه به همه موقعیت ها برسی 

می دونی عذاب آورترینش جمعه هاست که مثلا مامانم زنگ می زنه به خاله ام یک ساعت تلفنی حرف می زنن تهش خسته میشن میگن چه فایده کاش نزدیک بودیم تو این هوا یه لیوان چایی دور هم می خوردیم می دونی منظورم چیه دلخوشی آدما فرق داره من خودم کسیو می شناسم که اصلا آخر هفته ها خونه نمی مونه کنسرت سینما مهمونی پارک و... سالی دوبار خانواده اشو می بینه از سر وظیفه ولی اینکارا برای مامان من جذاب نیست و دلش خانواده اشو می خواد واسه همین اینهمه سال عذاب کشید. همیشه میگه یکی نبود دو ساعت دکتر برم بچه امو پیشش بذارم حالم بده برم بشینم خونه بابام یکی یه لیوان آب جلوم بذاره یا تو موقعیت برعکس که اونا به کمکم نیاز داشتن من به دادشون برسم و خیلی چیزهای کوچیک دیگه که واسه آدم حسرت میشه