2777
2789
عنوان

خانمهایی ک غربت زندگی کردن بیان خواهشاً

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 92 پست
با عشقت ازدواج کردی ؟؟

نه منکه علاقه ای نداشتم 

پسر عموم بود بعد نامزدیمون یکم علاقمون بیشتر شد 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

همین که تنها بودیم خودمون بودیمدونستیم غیر هم دیگه کسی رو نداریم باهم زندگی رو ساختیمولی گاهی فکر می ...

دوسش دارم خانوادش هم همون شهرن پدرم هم با دوری مخالفت داره پسر بدی نیست آزمون شرکت نفت قبول شده چند سالی طول می‌کشه تا قبول کنن انتقالی بدن نمیدونم چ جوابی بهش بدم دنیا رو سرم خرابه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا بدونم وابسته ام؟ من طرفم دوسذدارم نمی‌دونم چیکار کنم

یه مدت شرایط رو شبیه سازی کن، مرخصی بگیر یه مدت برو همون شهر تو هتل یا یه همچین چیزی، من بودم اینکارو میکردم چون نمی تونم با تجسم کردم تصمیم بگیرم

دوسش دارم خانوادش هم همون شهرن پدرم هم با دوری مخالفت داره پسر بدی نیست آزمون شرکت نفت قبول شده چند ...

چی بگم 

ان شاالله هر تصمیمی گرفتی

خیر دنیا و اخرتت در همین تصمیم باشه 

خدا برات خوب بخواد 

از کجا بدونم وابسته ام؟ من طرفم دوسذدارم نمی‌دونم چیکار کنم

خب تا حالا تو این موقعیتا نبودی بدونی ؟ اگر اهل رفت و آمد و مهمونی هستی فکر می کنی تو موقعیت های آینده زندگیت مثل بچه داری و زایمان و آخر هفته ها دوست داری خانواده ات پیشت باشن خیلی فکر کن چون تهران تا جنوب خیلی فاصله ست نهایتا سالی دوبار عزیزانت ببینی بعضی فامیلا تا سال ها دورشون خط بکش 

مامان من ۲۵ سال غربت عادت نکرده ما همه جا تنهایم شب یلدا تنهاییم سیزده بدر انواع تعطیلات و... همه اینا تو خونه غمباد میگیریم

یه سری ها هم هستن فامیلای خوبی ندارن یا دوستاشون به خانواده ترجیح میدن سال تا سال کسیو نبینن مهم نیست واسشون تفریحات خاص خودشونو دارن این آدما خوب دووم میارن 

کسی که افسردگی داره یا خیلی دلتنگ میشه با اینا هم نمیتونه خوشحال بشه.من جز شهر خودم نمیتونم جای دیگه ...

اونی که افسردگی داره تو خونه پدرشم بره زندگی کنه فرقی براش نداره

بله منم شهر دیگه ای هستم

خب تا حالا تو این موقعیتا نبودی بدونی ؟ اگر اهل رفت و آمد و مهمونی هستی فکر می کنی تو موقعیت های آین ...

من از مهمونی خوشم نمیاد زیاد ولی خب پدر مادرم فرق دارن 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
اونی که افسردگی داره تو خونه پدرشم بره زندگی کنه فرقی براش ندارهبله منم شهر دیگه ای هستم

من تنها زندگی میکنم.چون توی شهرخودم هستم تحمل تنهایی برام راحت تره خداروشکر.جای دیگه بودم میمردم.